Home Stiri mondene Gina Pistol, mesaj emoționant pentru fiica sa

Gina Pistol, mesaj emoționant pentru fiica sa

de Clara

De aproximativ trei săptămâni, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi sunt extrem de rezervați în ceea ce privește expunerea micuței loc în mediul online, iar singura poză pe care Gina a postat-o cu fata sa este când îi ține piciorul în mână.

„Și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă, abia acum o înțeleg”, a scris Gina pe Instagram. Fotografia a topit inimile fanilor, aceștia fiind foarte bucuroși pentru prezentatoarea de la Antena 1.

În urmă cu ceva timp, Smiley a lansat primul episod din emisiunea sa online, în care a vorbit despre Josephine și despre cum au decurs cele nouă luni pentru ei.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis «da», adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe YouTube, ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și, dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: «De unde vii la ora asta? Pe unde ai umblat?»”, a spus Smiley în cadrul emisiunii proprii…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies