Home Stiri mondene Gina Pistol, momente dificile în Asia: „Din păcate…”

Gina Pistol, momente dificile în Asia: „Din păcate…”

de negriuelena

Gina Pistol este plecată de două luni în Asia împreună cu echipa de filmare și concurenții de la reality show-ul Asia Express.

De curând, frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit faptul că îi este greu să se afle departe de casă și a precizat care sunt lucrurile care îi lipsesc cel mai mult din România.

Acesteia îi lipsesc aspecte mărunte, dar care îi aduc o bucurie imensă, cum ar fi băile relaxante în propria cadă, pâinea românească și

un stil de viață echilibrat, întrucât în Asia programul încărcat nu îi permite să consume decât junk-food.

„Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici.

Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin!

Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta! În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâinea noastră.

Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun «Nu» carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat.

De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva.

Nu simt că m-am «împlinit», îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, a spus Gina Pistol pentru Libertatea.

În urmă cu puțin timp, blondina a vorbit și despre relația sa cu Smiley.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei.

De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat.

Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva.

Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți?», «Când faceți copii?», «Băiatul ăsta e bun pentru tine?», «Fata asta e bună pentru tine?».

Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a declarat Gina Pistol pentru Elle

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies