Home Stiri mondene Gina Pistol, nedumerită în legătură cu reacțiile fiicei sale

Gina Pistol, nedumerită în legătură cu reacțiile fiicei sale

de Clara

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu mai bine de o lună și a decis să le împărtășească și fanilor câteva dintre experiențele sale. Recent, prezentatoarea a spus că nu înțelege de ce bebelușii, imediat cum sunt lăsați din brațele mamei, încep să plângă și se trezesc.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo zece minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest.

Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!» Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram în urmă cu doar câteva zile.

După ce s-a acomodat cu noul rol, Gina le-a spus internauților că nimic nu se compară cu ceea ce mamele citesc înainte de apariția copilului, dar că nimic nu mai este la fel din momentul în care au copilul alături.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul.

Fizic, după operație, mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar, din a treia zi de purtat, mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai strâns. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a mai spus Gina Pistol pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies