Home Stiri mondene Gina Pistol, noi declarații despre problemele de gravidă: „A fost șocul zilei”

Gina Pistol, noi declarații despre problemele de gravidă: „A fost șocul zilei”

de Buinoschi Andreea

Gina Pistol a vorbit cu fanii săi despre kilogramele pe care le-a acumulat în sarcină. Deși nu a spus câte kilograme are acum, prezentatoarea a dat de înțeles că sunt destul de multe, lucru ce a făcut-o să se simtă incomod.

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar de-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei.

Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă, că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, a spus Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

 

Peste două luni, Gina va aduce pe lume primul său copil. Aceasta și Smiley vor avea o fetiță pe care o așteaptă cu nerăbdare. În cadrul unui filmuleț pe care l-a urcat pe YouTube, artistul a vorbit despre cât este de emoționat în legătură cu noul membru al familiei.

„N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată… o să fiu terminat (n.r. – râde), pentru că tații de fete devin foarte sensibili la fete. E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întâmple. E un om pentru care voi face orice”, a declarat Smiley…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..