Home Stiri mondene Gina Pistol, noi probleme în sarcină

Gina Pistol, noi probleme în sarcină

de Clara

Gina Pistol mai are foarte puțin și naște. În aproximativ trei săptămâni, aceasta va aduce pe lume primul său copil, o fetiță al cărei nume încă nu l-au dezvăluit.

Cum ultimul trimestru de sarcină este cel mai greu, vedeta le-a împărtășit fanilor prin ceea ce trece, fiind extrem de fericită că poate aduce pe lume un copil.

„Eu, care alergam șase-zece kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză.

Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi, dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult.

Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, a spus vedeta Antena 1, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, a mai mărturisit prezentatoarea.

Vestea că Gina și Smiley vor deveni părinți a fost dată de către ei pe rețelele sociale, după ce, mai multe luni, zvonurile au tot circulat. „Noi acum înseamnă TREI!
În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflați de la noi ce am facut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi
”, scrisese Gina pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies