Home Stiri mondene Gina Pistol nu se mai desparte de cadoul de la Smiley! Ce i-a dăruit iubitul ei

Gina Pistol nu se mai desparte de cadoul de la Smiley! Ce i-a dăruit iubitul ei

de negriuelena

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de doi ani, dar sunt extrem de discreți în a oferi detalii despre relația lor.

Cei doi îndrăgostiți își petrec împreună timpul liber și vacanțele, evitând să fie văzuți împreună și fără a vorbi prea mult unul despre celălalt.

Cu toate acestea, frumoasa blondină a fost surprinsă de iubitul ei cu un cadou pe care nu s-a putut abține să nu îl arate fanilor.

De când l-a primit, aceasta nu se mai desparte de el, fiind văzută peste tot purtându-l.

Este vorba despre un lănțișor din aur cu un pandantiv sub formă de zâmbet, pe care Gina Pistol îl poartă bucuroasă.

„Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a dezvăluit Gina Pistol prin intermediul conturilor sale de socializare.

În urmă cu puțin timp, frumoasa prezentatoare a show-ului Asia Express a vorbit despre posibilitatea de a fi cerută în căsătorie de către Smiley, pe numele lui real, Andrei Tiberiu Maria.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață, înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului.

Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declarase pentru Cancan Gina Pistol…

Surse: cancan.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies