Home Stiri mondene Gina Pistol se confruntă cu stări de neliniște înainte de a naște

Gina Pistol se confruntă cu stări de neliniște înainte de a naște

de Buinoschi Andreea

Gina Pistol, în mai puțin de trei săptămâni, își va vedea visul împlinit. Prezentatoarea va deveni mămică pentru prima oară și este extrem de nerăbdătoare. Cu toate acestea, niște gânduri mai puțin frumoase îi dau târcoale și a vorbit despre acest lucru pe Instagram.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare…. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a mărturisit Gina pe rețelele sociale.

Nici iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos. Smiley așteaptă cu nerăbdare momentul în care fata sa va veni pe lume. „Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin.

Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dacă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume”, a spus artistul, conform wowbiz.ro.

Cei doi au decis să le spună fanilor despre sarcină abia după ce Gina Pistol intrase în al doilea trimestru. Potrivit declarațiilor făcute de aceasta, anumite probleme de sănătate cu care se confrunta nu îi permiteau să rămână însărcinată pe cale naturală.

Cu toate că acest lucru se întâmplase, viitorii părinți au decis să țină câteva luni totul pentru ei, pentru a se asigura că lucrurile decurg așa cum trebuie, iar sarcina nu este una cu risc…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..