Home Stiri mondene Gina Pistol și-a văzut fata pentru prima dată

Gina Pistol și-a văzut fata pentru prima dată

de Clara

Gina Pistol este însărcinată în 30 de săptămâni și se pregătește pentru venirea pe lume a micuței sale. Multe gravide au fel de fel de aplicații care să le spună în ce stadiu se află sarcina, iar iubita lui Smiley este una dintre ele.

Conform informațiilor generate de aplicație, micuța este de mărimea unui dovleac de iarnă și cântărește între 1.500 și 1.700 de grame. Mai mult decât atât, aplicația a arătat și o fotografie cu aceasta, iar Gina se emoționează extrem de mult de fiecare dată când o vede.

Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat că este însărcinată când filma pentru sezonul 8 de la Chefi la cuțite, dar, din cauza faptului că medicii nu i-au dat șanse de a rămâne gravidă pe cale naturală, nu a luat în seamă stările de oboseală pe care le avea. „Mie doctorii nu mi-au dat șanse. Eu tot timpul credeam că am fost obosită și e o dereglare hormonală. Eu, de fapt, eram însărcinată și nu știam asta”, a spus vedeta.

Mai mult decât atât, chiar și Smiley a fost luat prin surprindere, deși încercau de mai mult timp să facă un copil. „Eu încă procesez informația. Încep să realizez că trebuie să modific un pic locuința, să schimb programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, a spus îndrăgitul artist.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine”, a mai spus Gina în momentul în care a confirmat zvonurile legate de sarcină…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies