Home Stiri mondene Gina Pistol și prima imagine cu burtica. Vedeta este în culmea fericirii

Gina Pistol și prima imagine cu burtica. Vedeta este în culmea fericirii

de Clara

Gina Pistol și Smiley au confirmat zvonurile legate de copilul pe care îl vor avea împreună, în urmă cu doar câteva zile. După ce au încercat să țină sarcina ascunsă luni bune, iată că burtica Ginei și-a făcut și ea apariția în poze, iar fanii sunt cum nu se poate mai încântați.

Hainele largi, dar și atenția lui Smiley au ferit burtica de ochii celor curioși, dar, acum, prezentatoarea Asia Express a postat prima poză cu aceasta. Aflați în vacanță în Grecia, iubita lui Smiley a împărtășit bucuria cu fanii săi.

Femeia, pentru bărbat, este dragostea. Femeia, atunci când este gravidă, este raiul pe pământ, iar copiii sunt Universul”, „Mă bucur atât de mult pentru tine, pentru voi…❤️❤️❤️”, „Ești minunata, Gina! Să fiți sănătoși cu toții, restul chiar nu mai contează! Ești mai frumoasă ca niciodată! ❤️”, „Felicitări din suflet, Ginuța!!! Sarcina ușoară!🥰🥰”, „Ești superbă, în sfârșit îți văd burtica ❤️❤️❤️”, „Felicitări pentru sarcină, Ginuța dragă!❤️❤️❤️”, sunt o parte dintre miile de comentarii primite.

La momentul dezvăluirii, Gina Pistol a mărturisit că șansele ca ea să rămână însărcinată pe cale naturală erau extrem de mici, dar, după trei ani de încercare, a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis: „Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare. Atunci mi s-a confirmat. Eu credeam că este o dereglare hormonală din cauza stresului, filmam foarte mult. Andrei mi-a spus că poate sunt însărcinată. Mie doctorii nu mi-au dat șanse și fix asta a fost surpriza”.

Cei doi îndrăgostiți vor avea o fetiță, care va apărea pe lume anul viitor. Amândoi sunt extrem de nerăbdători, spunând că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies