Home Stiri mondene Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare: „Noi acum înseamnă TREI”

Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare: „Noi acum înseamnă TREI”

de Clara

Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul cel mare, confirmând, astfel, zvonurile care au tot circulat în lumea mondenă în ultima vreme. Prin intermediul unui filmuleț încărcat pe contul său de Instagram, îndrăgitul artist și iubita sa au vorbit despre sarcină, spre marea încântare a fanilor.

Mai mult decât atât, Gina a spus și ea câteva cuvinte legate de această perioadă minunată pe care o trăiește, chiar pe contul său de Instagram.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei!

Este mult râs, mult plâns de fericire, multa susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toata recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1.

Nici iubitul său nu s-a lăsat mai prejos și și-a exprimat și el nerăbdarea de a-și vedea fetița pentru prima oară: „A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu. 🙂 Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje. Gasiti video lung si foarte personal in linkul din BIO”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies