Home Stiri mondene Gina Pistol și Smiley, primele fotografii împreună. Cum s-au pozat la festivalul Untold

Gina Pistol și Smiley, primele fotografii împreună. Cum s-au pozat la festivalul Untold

de negriuelena

După ce multă vreme au evitat să se fotografieze împreună, de data aceasta, fiind prezenți la festivalul Untold, Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, și Smiley, ce are 36 de ani, nu s-au mai ascuns.

Cei doi au de mai mult timp o relație, dar nu doresc să vorbească despre viața privată, fiind de obicei discreți și stând departe de ochii curioșilor. Așteptarea fanilor lor a luat însă sfârșit, pentru că au apărut, în sfârșit primele imagini cu fericitul cuplu.

Astfel, Gina și Smiley au luat parte la festivalul Untold (Smiley, pe scenă, iar Gina, din public și din culise) și au acceptat să apară împreună în două fotografii. Una dintre imaginile mult așteptate a fost făcută publică de un bun prieten apropiat al celor doi, iar cealaltă, de către DJ Ramon Cotizo, și el prieten al Ginei și al lui Smiley. Cei doi prieteni ai cuplului au încărcat fotografiile respective pe conturile sale de socializare.

După festivalul Untold, Gina Pistol a plecat într-o vacanță în insula Lefkada, din Grecia. „De cele mai multe ori tind să aleg destinații în care mă pot bucura de natură și de câteva momente de liniște, departe de cotidian. Așa îmi reîncarc bateriile”, a spus Gina Pistol. „Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a precizat aceasta. „Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a mai declarat prezentatoarea TV…

Sursa: unica.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies