Home Stiri mondene Gina Pistol vorbește despre momentele complicate de după naștere: „Ai câteva zile în care ești dezorientată”

Gina Pistol vorbește despre momentele complicate de după naștere: „Ai câteva zile în care ești dezorientată”

de Clara

Gina Pistol a vorbit deschis despre experiențele mai puțin plăcute prin care a trecut în primele săptămâni de după naștere. Aceasta a decis să nu se axeze asupra lucrurilor frumoase, ci să arate cum stă întreaga situație, de fapt.

„Îți formezi o idee despre ce înseamnă să fii mamă și ai impresia că ești pregătită. Tot ce citești în lunile de sarcină și tot ce ți se spune în spital, după ce naști, când pășești în casă, se șterg toate din cap. Ajungi acasă cu un copil și nu ai o cărticică despre cum se «asamblează», ca la mobilă, și ai câteva zile în care ești dezorientată.

Citisem despre cum mamele au această conexiune cu copilul și mi-am zis că parcă nu e chiar așa și eram puțin geloasă pe relația voastră (n.red. – relația dintre Smiley și Josephine). Îmi era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eram cu operația… Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat. Acum nu mai este așa greu, dar prima lună a dat cu mine de pereți. E cel mai mișto lucru pe care îl poți trăi. Și cel mai pur. Iubirea pentru copil e cea mai pură”, a mai spus Gina în cadrul emisiunii lui Smiley.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună”, a mai spus Gina Pistol…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies