Home Stiri mondene Gina Pistol vrea să revină la prezentarea emisiunii „Asia Express”

Gina Pistol vrea să revină la prezentarea emisiunii „Asia Express”

de Clara

Gina Pistol a fost invitata de săptămâna aceasta a lui Speak. În cadrul podcast-ului acestuia, prezentatoarea a spus că își dorește foarte mult să se întorcă în familia Asia Express, dar responsabilitățile pe care le are față de fiica sa, Josephine, nu îi permit să facă acest lucru.

„La ultimul proiect Asia, nu aveam chestia asta cu dorul. (…) Mie îmi place să fiu acum, aici. Dar, în sezonul trei, mă luase un dor de casă… mă luase un dor de casă, de Andrei, de ai mei, de pisoi, de patul meu, de baia mea, de mirosul casei. Atunci am știut ce înseamnă dor.

Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului?

Să vedem, până la următorul sezon, fii-mea va avea un an. Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei, […] dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine”, a spus Gina în cadrul podcast-ului lui Speak.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus aceasta în cadrul emisiunii online a lui Smiley.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies