Home Stiri mondene Gina şi Smiley au dezvăluit numele fiicei lor

Gina şi Smiley au dezvăluit numele fiicei lor

de Clara

Gina Pistol a devenit mămică pe data de 9 martie. Aceasta a fost externată vineri și, abia acum, după mai bine de o săptămână de când a adus pe lume primul său copil, a dezvăluit și numele pe care îl va purta.

Gina Pistol și Smiley au ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă. Cei doi au vrut să se asigure că totul este sub control, din cauza faptului că Gina Pistol are aproape 40 de ani și se confruntă cu niște probleme de sănătate care puteau cauza apariția unor complicații.

După ce au dat vestea în toamna anului trecut, cei doi părinți și-au ținut fanii la curent cu tot ceea ce se întâmpla în viața lor. Gina vorbea aproape zilnic cu fanii ei și le povestea cum se simte, dar și prin ce stări trece, bucurându-se la maximum de fiecare clipă.

Acum, cei doi au devenit părinți și au împărtășit cu fanii numele pe care micuța lor îl poartă. Aceasta se cheamă Josephine Ana Maria. Fanii s-au bucurat să afle, în sfârșit, cine este fata lor, iar părinții au făcut și o declarație emoționantă: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.

În urmă cu doar câteva zile, Smiley a stat de vorbă cu Cătălin Măruță și a dat câteva detalii despre rolul de tată. „Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău, îţi dai seama că, până în acel moment, nu ai iubit pe nimeni”, a spus artistul în cadrul emisiunii de la PRO TV…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies