Home Stiri mondene Gina vorbește despre temerile sale: „Vrem să putem fi pregătiți de orice”

Gina vorbește despre temerile sale: „Vrem să putem fi pregătiți de orice”

de Clara

Astăzi, Gina Pistol a scris câteva cuvinte emoționante pe pagina sa de Instagram. Aceasta s-a adaptat foarte bine, dar și foarte repede rolului de mămică și face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca micuța sa să crească sănătoasă și să se poată bucura de viață așa cum trebuie.

„Suntem fericiți și emoționați! Ne dorim să fim părinți buni și știm că cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetița noastră, prin tot ce simțim pentru ea. În proiecțiile noastre de familie, ea râde mereu, este sănătoasă și veselă alături noi. Viața ne va purta, probabil, pe un drum plin de tot felul de emoții și stări, unele fix ca în visurile nostre, altele imprevizibile. Vrem să putem fi pregătiți de orice, să o apărăm, să o protejăm, să o știm bine, cel mai bine cu putință”, a scris Gina pe pagina sa de Instagram.

Înainte ca Gina să nască, Smiley a lansat primul episod din emisiunea lui online, unde a vorbit despre sarcina iubitei sale. „În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. A mea preferă fructele.

Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin.

Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs…

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a spus Smiley în cadrul emisiunii sale.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies