Home Stiri mondene Ginerele lui Becali, sufletul petrecerilor de pe plajă

Ginerele lui Becali, sufletul petrecerilor de pe plajă

de Clara

Nu doar Gigi Becali iubește petrecerile, ci și ginerele său. Acesta, aflat pe litoral, alături de soția sa și mai multe persoane, s-a distrat de minune și le-a arătat tuturor cât de bine știe să danseze. Alături de soția și de cumnata sa, „Prințișorul din Dobroești” s-a distrat mai ceva ca la propria nuntă.

Paparazzii spynews.ro i-au surprins pe aceștia într-un club de fițe din Mamaia, unde s-au bucurat de muzica și de atmosfera de acolo. Mihai era cel mai vioi, acaparând toată atenția și comandând băutură în permanență.

În ciuda faptului că Teodora și Alexandra, sora acesteia, au fost mai rezervate și nu au dansat la fel de intens ca Mihai, nu s-au dat nici ele la o parte de la distracție. Cumnata petrecărețului a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro sus pe scaun, în timp ce își etala mișcările de dans. Mai mult decât atât, aceasta nu a putut să renunțe nici la viciul pe care îl are de ceva vreme, acesta fiind fumatul.

Teodora și Mihai, prinși în febra de moment, și-au dat frâu liber sentimentelor și nu au mai ținut cont de toți ochii ce erau ațintiți asupra lor. S-au luat în brațe, s-au ținut de mână, s-au sărutat și totul în văzul lumii. Cu toate acestea, nu trebuie să trecem cu vederea faptul că fata lui Gigi Becali arată foarte bine, în ciuda faptului că a născut în urmă cu doar câteva luni.

Patronul FCSB are o părere foarte bună despre ginerele său. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a declarat milionarul…

Sursa

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies