Home Stiri mondene Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea

Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea

de Buinoschi Andreea

Mihai Theodor Mincu, ginerele patronului FCSB, are de rezolvat mai multe probleme cu poliția după ce a fost amendat. Acesta a decis să îi dea în judecată pe oamenii legii, deoarece nu recunoaște că ar fi vinovat.

„Prințișorul de Dorobanți” nu vrea ca imaginea sa să fie pătată, mai ales că, acum, face parte din familia lui Gigi Becali și este dispus să se apare cu orice preț, astfel că a decis să depună plângere contravențională.

Mihai Mincu se înțelege foarte bine cu socrul său, mai ales că omul de afaceri a recunoscut că are o părere foarte bună despre el. Se pare că lui Becali i-a plăcut atât de mult de el, încât nu a mai ținut cont de problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

După ce poliția l-a amendat, ginerele lui Gigi a făcut o plângere contravențională împotriva Direcției Generale de Poliție Ilfov, Brigada Rutieră. Acum, tânărul afacerist așteaptă ca prima înfățișare în instanță să aibă loc, fiind convins că este nevinovat, totul întâmplându-se din cauza unei neînțelegeri.

Anul trecut, Mihai a pierdut un proces după ce nu s-a supus controlului vamal pe aeroport. Atunci când a fost descoperită marfa nedeclarată, a încercat să îi inducă în eroare pe magistrați, dar a pierdut procesul.

„A fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, reținându-se că, în incinta Aeroportului Henri Coandă, pe fluxul de intrare în țară, s-a înscris pe culoarul «nimic de declarat», iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate.

A încercat să inducă în eroare instanța de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfățișeze acea bandă roșie susținută de stâlpi și să pară că accesul pe culoarul «bunuri de declarat» era inaccesibil”, se arăta în motivarea instanței, după ce Mihai a fost declarat vinovat…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies