Home Stiri mondene Grațiela Duban, în conflict cu Elena Ionescu la „Survivor România”! „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Grațiela Duban, în conflict cu Elena Ionescu la „Survivor România”! „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

de negriuelena

Grațiela Duban și Elena Ionescu se află într-un conflict care pare să nu înceteze prea curând.

Cele două se află „la cuțite” și își aruncă vorbe dure.

Scandalul dintre Faimoase se amplifică de la o ediție la alta, iar de curând cântăreața a spus lucruri deranjante despre soția lui Andrei Duban.

Elena Ionescu este de părere că, deși Grațiela Duban este mai slabă pe trasee, aceasta este protejata băieților.

Grațiela Duban i-a dat replică Elenei Ionescu, cele două ajungând să se certe în fața celorlalți participanți de la Survivor România.

Artista a susținut că soția lui Andrei Duban nu este o actriță talentată, iar Grațiela Duban i-a replicat acid lucruri legate de cariera ei în muzică.

„Totul a început de la consiliu, când între mine și Grațiela s-a iscat o ceartă de orgolii.

Nu pot să o apreciez pentru piesa de teatru nereușită pe care o joacă față de mine și față de colegii noștri”, a declarat Elena Ionescu.

„Te rog frumos să nu te mai bagi în seamă gratuit cu mine. Dacă tu ai avut un conflict și cu Ruby, și cu Bogdan, și cu mine…ia mai jignește-mă.

Aseară ai zis că sunt o actriță proastă. În ultimul an, la câte piese de teatru ai fost? În ultimii doi ani, câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?

Deci, te rog frumos… Eu îmi văd de treaba mea, ca să nu iasă ceva urât. Ai văzut că eu gătesc…ți-am zis că nu am nevoie de ajutor…

Nu te speli pe mâini, eu mă spăl de fiecare dată când merg la baie. În afară de Cezar, tu te-ai certat cu toată lumea”, i-a replicat Grațiela Duban cântăreței.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies