Home Stiri mondene Horia Brenciu a vorbit despre adopția celui de-al cincilea copil. Ce a declarat artistul

Horia Brenciu a vorbit despre adopția celui de-al cincilea copil. Ce a declarat artistul

de negriuelena

Horia Brenciu revine ca antrenor în sezonul cel nou de la Vocea României, după ce a fost timp de cinci ani jurat în emisiunea X Factor.

Artistul are, pe lângă o carieră de succes, și o familie numeroasă și unită.

Schimbările din domeniul profesional nu sunt însă singurele, întrucât acesta dorește să aibă loc unele și în planul personal, mai exact, visează să își mărească familia cu încă un membru și ia în calcul din nou adopția.

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, au împreună patru copii: Mina, fetița lor biologică, Andreea și Maria, cele două fete din relațiile anterioare ale lui Alice, și Toma, băiețelul adoptat în secret de cei doi.

Cei doi au de gând să adopte și al cincilea copil, iar Horia Brenciu a oferit detalii despre această situație în cadrul unui interviu pentru VIVA!.

„Deocamdată nu am început nimic. Și Toma «a venit» la noi fără să căutăm neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile.

Atunci am înțeles, o dată în plus, că, dacă ți-e dat să primești ceva, totul se poate împlini”, a declarat simpaticul artist.

Acesta a oferit și un sfat cuplurilor care doresc să adopte un copil.

„Adopția este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult dorește un cuplu să iubească un copil.

E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiți de orice efort, supărare sau frustrare”, a transmis Horia Brenciu.

Juratul de la Vocea României a punctat și că în România mai este de lucrat la procesul de adopție.

„Eu cred că în România mai sunt multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Adopția este, cu siguranță, unul dintre ele.

Dar am decis de la o vreme să nu mă mai plâng și să acționez. Să nu mai aștept pe altcineva s-o facă și să fiu eu cel care trece la acțiune și face ceva concret”, a afirmat acesta…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies