Home Stiri mondene Horia Brenciu, detalii mai puțin bănuite despre adolescență: „Niciuna nu mă crede”

Horia Brenciu, detalii mai puțin bănuite despre adolescență: „Niciuna nu mă crede”

de Clara
  • Horia Brenciu are o relație extrem de frumoasă și o familie minunată, în care a adus chiar și un copil înfiat.
  • Acesta se bucură de succes foarte mare atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal.
  • Horia Brenciu a spus cum decurgeau lucrurile, din punct de vedere sentimental, în anii adolescenței.

Horia Brenciu are o relație extrem de frumoasă și o familie minunată, în care a adus chiar și un copil înfiat. Acesta se bucură de succes foarte mare atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal.

De curând, în cadrul unui interviu, Horia Brenciu a spus cum decurgeau lucrurile, din punct de vedere sentimental, în anii adolescenței.

Horia Brenciu a fost extrem de timid în adolescență

Horia Brenciu a recunoscut că fetele erau cele care făceau primul pas, deoarece acesta era foarte timid și nu putea lua inițiativa.

„Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life”, a spus acesta pentru viva.ro.

Artistul a avut mai multe meserii

Deoarece a vrut să se întrețină, Horia Brenciu a lucrat pe post de curier. Ulterior, acesta a reușit să se angajeze la TVR, pe post de reporter, conform okmagazine.ro.

Cu toate acestea, fostul jurat susține că această experiență i-a prins foarte bine și nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, Horia Brenciu susține că experiența a fost una foarte frumoasă, în ciuda faptului că agitația din redacție era prezentă mereu. Fostul jurat a avut de la cine să învețe, deoarece Doru Dumitrescu, unul dintre redactorii șefi, îi spunea mereu că trebuie să aibă încredere în el și să lupte pentru ceea ce își dorește.

„Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare”, a spus Horia Brenciu pentru okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies