Home Stiri mondene Horia Brenciu, luat la zor din cauză că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Horia Brenciu, luat la zor din cauză că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

de Clara

În urmă cu doar câteva zile, Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Acesta a imortalizat momentul și a încărcat filmulețul pe rețelele sociale. Așa cum era de așteptat, cântărețul a primit și câteva comentarii mai puțin frumoase, unii internauți ironizându-l.

„Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, «My Way» merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele sociale, în dreptul fotografiei făcute în timpul vaccinului.

„Cât v-a costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie, deoarece nu mai sunt locuri!”, „Păcat. Și dacă tot te-ai filmat… trebuia să îți pui tricou negru. Prietenii știu de ce. Sauuuu…. făceai vaccin… că ești liber să faci ce dorești… dar nu te filmai”, sunt câteva dintre comentariile primite de artist.

„Nu m-a costat vaccinarea. Am așteptat cuminte programarea. Îți faci prea multe probleme! Pe bune! Relaxează-te! Ai o viață în față! Trăiește-o! Asta te preocupă pe tine?! 🙂 Hai să-ți spun un secret: așa e viața! Câteodată pierzi, alteori câștigi! Rugămintea mea e să înveți și tu ceva din toate astea!”, a fost reacția artistului.

În urmă cu ceva timp, Brenciu a oferit un interviu și a vorbit despre familia sa, precizând câteva detalii și despre băiatul pe care, alături de soția sa, a decis să îl adopte.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea opt ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea șapte ani şi Andreea, 15. Îmi spun şi «Horia», şi «tati», dar şi «tato». Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea, 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are șapte ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei cinci ani ai lui.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a mărturisit acesta în cadrul emisiunii Profesioniștii, potrivit click.ro…

https://www.instagram.com/p/CMKqLwTgRA_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies