Home Compatibilitate zodii Horoscop Decembrie 2021

Horoscop Decembrie 2021

de Clair

Berbecii sunt nevoiți să ia anumite decizii de o importanță majoră, Gemenii petrec tot mai mult timp alături de persoanele dragi, iar Peștii dau dovadă de foarte mult optimism în activitățile pe care le desfășoară în luna decembrie. Află din următorul articol ce evenimente sunt așteptate să se petreacă în viața nativilor zodiacului în luna decembrie!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Deciziile pe care le vei lua în luna decembrie sunt menite să afecteze și persoanele din jur. Astfel, cel mai bine este să te consulți și cu ele înainte de a face o alegere, pentru a te asigura că este cea potrivită atât pentru tine, cât și pentru cealaltă tabără. Lasă egoismul deoparte și ia decizii ce pot aduce binele tuturor!

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Emoțiile se ridică la mare intensitate, pe măsură ce dezacordurile se transformă în certuri între membrii unui grup din care faci și tu parte. Stai departe de astfel de discuții, pentru că nu îți va face niciun bine să te implici. Scrie-ți impresiile și împărtășește-le după ce spiritele s-au mai liniștit. Încearcă să rămâi răbdător! Nu vei vrea ca tocmai tu să ajungi mărul discordiei dintre ei. Până la urmă, cel mai matur va fi și cel care va realiza că nu există un motiv real de ceartă.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

În luna decembrie, se pare că tu ești cheia rezolvării multor probleme. Prietenii tăi te vor contacta pentru a le oferi sfaturi și a le fi alături, așa că nu îi dezamăgi! Ajută-i pe cei ce au de nevoie de tine, dacă simți că poți să faci acest lucru. Nu uita că fiecare ajutor pe care îl acorzi nu va rămâne nerăsplătit. Este posibil ca, la un moment dat, să ai și tu nevoie, la rândul tău, de o asemenea favoare din partea apropiaților tăi.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pe planul financiar, lucrurile nu a mers atât de bine în ultimul timp. Ai cheltuit foarte mulți bani pe cumpărături inutile. Un colac de salvare vine în întâmpinarea ta în luna decembrie. Ți se va face o ofertă de nerefuzat în privința locului de muncă. Totuși, consultă și părerea unui apropiat, pentru a fi sigur că este decizia optimă pentru tine. Este vorba despre o schimbare destul de mare în viața ta și încă nu ești convins că ești pregătit să faci acest pas.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Odihna este foarte importantă pentru tine în luna decembrie, căci va fi singurul moment în care vei putea să iei o pauză în adevăratul sens al cuvântului. Jobul pe care îl ai ți-a stors toată energia, așa că ar fi bine să te detașezi de tot ceea ce înseamnă muncă și să te relaxezi alături de persoanele dragi ție. Grijile nu trebuie să își facă loc în mintea ta! Profită din plin de clipele petrecute alături de cei dragi!

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai ajuns într-un punct al vieții tale în care te simți fericit și împăcat. Persoanele dragi îți sunt alături, lucrurile merg bine și la locul de muncă, însă este ceva care pare să lipsească. Partenerul mult dorit nu te va mai face să aștepți pentru mult timp și, cu răbdare, vei reuși să te împlinești și pe acest plan. Lucrurile bune apar tocmai atunci când nu te aștepți.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Atunci când ești scos din zona ta de confort, te pierzi și nu știi cum să reacționezi, iar asta poate constitui o problemă. Încearcă să ai mai multă încredere în tine însuți, iar astfel îți va fi mult mai ușor să îți depășești limitele. Cu toții avem temerile noastre însă trebuie să învățăm cum să le învingem. Este lecția de care aveai nevoie în această lună pentru a-ți redefini perspectivele.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna decembrie este una în care poți sta să analizezi mai bine lucrurile, dar și emoțiile tale. Natura ta iubitoare de libertate nu este construită pentru a face față bagajelor emoționale grele și turbulențelor, deci nici măcar nu te deranja să încerci! Fii deosebit de precaut în legătură cu cei care par să înflorească o problemă în fața ta și se așteaptă să te ocupi de ea!

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În luna decembrie ți se va trage un semnal de alarmă și este posibil să fii nevoit să îți redefinești planurile de viitor. Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă și nu te limita! Ia în calcul fiecare opțiune atunci când trebuie să iei o decizie. Nu uita că în joc este viitorul tău. Așadar, fii foarte calculat la fiecare pas. Eșecul nu trebuie să își facă loc în planurile tale.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Activitățile de grup sau evenimentele sociale din vecinătatea ta te-ar putea pune în contact cu oameni noi și interesanți, care, în cele din urmă, îți vor deveni prieteni. Obiectivele și interesele comune ar putea crea planuri pentru proiecte ambițioase. Orice proiecte dorești să începi în acest weekend sunt susceptibile de a se bucura de succes.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu-ți face griji crezând că nu te afli pe calea cea bună, pentru că ești. Se pare că mereu ești omul potrivit la momentul potrivit. Nu este nevoie să simți regret sau rușine pentru lucrurile care s-au întâmplat în trecut. Transformă experiențele negative în lecții pentru un viitor mai bun. Chiar dacă este posibil să nu reușești să schimbi o anumită situație, poți să-ți schimbi, cel puțin, reacția…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna decembrie este dedicată schimbărilor pentru tine. Uită-te la relațiile pe care le ai și decide care sunt adevărații tăi prieteni. Ești loial și de încredere, dar de ce să fii loial oamenilor care nu împărtășesc acest lucru și cu tine? Ai dat acestor așa-numiți prieteni o mulțime de șanse să își demonstreze afecțiunea. Este timpul să îi lași în trecut și să îți dedici timpul prietenilor adevărați. Ei sunt cei care merită cu adevărat timpul și atenția ta!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..