Home Compatibilitate zodii HOROSCOP IUNIE: Top 5 cele mai nefericite zodii în luna Iunie

HOROSCOP IUNIE: Top 5 cele mai nefericite zodii în luna Iunie

de Clair
Top 5 cele mai nefericite zodii in luna Iunie

Luna iunie nu se anunţă a fi una prea frumoasă pentru nativii din cinci zodii, deoarece vor trebui să facă faţă unui val de nefericire destul de mare. Vor trebui să găsească o variantă prin care să se redreseze, pentru că situaţia îi va afecta destul de mult.

Berbec

Berbecii vor trebui să facă faţă tuturor problemelor de la locul de muncă. Nimic nu le va ieşi aşa cum trebuie, o vor da în bară destul de des şi parcă vor avea două mâini stângi.

Taur

Au vrut să facă un bine şi au împrumutat pe cineva cu o sumă destul de mare de bani. Chiar dacă termenul de restituire a fost stabilit ca fiind în iunie, Taurii vor fi dezamăgiţi, deoarece nu îşi vor vedea banii înapoi.

Gemeni

Gemenii nu vor fi atât de afectaţi în luna iunie. Exceptând nişte mici certuri pe acasă, nimic rău nu le va strica prima lună de vară.

Vor rezolva conflictele repede şi vor uita imediat.

Rac

Sectorul amoros va fi unul dezastruos pentru nativii Rac. Totul le va ieşi pe dos şi nu va exista zi fără certuri. Vor ajunge la capătul puterilor şi nu vor şti cum o vor scoate la capăt.

Leu

Ei vor fi feriţi total de neplăceri, deoarece vor avea parte de cea mai frumoasă lună din viaţa lor. Vor reuşi să facă toate lucrurile pe care şi le-au propus şi nimeni nu le poate sta în cale.

Fecioară

În afară de micile neplăceri din trafic, Fecioarele nu au de ce să îşi facă griji în privinţa neplăcerilor în luna iunie. O depășire greșită sau un claxon dat degeaba nu le va strica starea de spirit.

Balanţă

Singurele lucruri care pot tulbura apele în luna iunie sunt reprezentate de volumul mare de treburi pe care le au de făcut acasă. Însă, nu au de ce să își facă griji, deoarece vor fi ajutate.

Scorpion

Singurul lucru care le va strica puţin starea de spirit nativilor vor fi termenele-limită, însă se vor adapta cu succes acestei probleme. Vor reuşi cumva să iasă la liman şi nu vor fi încurcați de acest fapt.

Săgetător

Nu va fi luna lor, deoarece nu se vor putea înţelege cu nimeni. Vor fi copleșiți de o stare de nervozitate şi nu vor putea face nimic în această privință.

Capricorn

Nici Capricornii nu o vor duce prea bine, deoarece vor trebui să găsească modalități  prin care să păstreze armonia între prieteni. Nu mai merg lucrurile cum ar trebui între ei şi totul va pica pe Capricorni.

Vărsător

Nici nu vor simţi când va trece luna iunie, deoarece tot timpul lor va fi plin de activităţi care le vor face plăcere. Nimic nu le va aduce nefericire, ba, din contră.

Se vor bucura din plin de tot ce li se va oferi…

Peşti

Vor mai întâmpina probleme, dar, pentru ei, luna iunie va fi destul de echilibrată. Chiar dacă vor mai întâmpina mici neplăceri, lucrurile frumoase care li se vor întâmpla vor compensa toate aceste mici situaţii neplăcute.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..