Home Compatibilitate zodii Horoscop Karmic Noiembrie 2022

Horoscop Karmic Noiembrie 2022

de Clair
Horoscop Karmic Noiembrie 2022

Karma reprezentă legea cauzei și efectului. Orice ați făcut în viața trecută, felul în care ați tratat oamenii și situațiile, precum și modul în care v-ați exprimat personalitatea se reflectă în prezentul dumneavoastră și în horoscop. Citiți următorul articol pentru a vedea ce vă rezervă Karma în luna noiembrie!

Berbec: Nativii Berbec caută autonomie și își propun să dezvolte spiritul de curaj și luare a deciziilor. Ei au dobândit energia necesară entuziasmului impetuos prin numeroase acte de curaj în viețile trecute. Luna aceasta ar trebui să vă direcționați energia extraordinară într-o direcție benefică.

Taur: Nativii Taur au aflat multe despre dragoste în viețile lor trecute. Acum trebuie să caute să învețe cum să exprime cel mai bine acest sentiment, depășind obstacolul posesivității. În loc să căutați asigurarea materială și bunăstarea cu orice preț, se recomandă să acordați atenție, mai ales luna aceasta, și părții sentimentale.

Gemeni: Nativii din Gemeni și-au dezvoltat considerabil calitățile mintale în trecut. În prezent, aceștia caută îmbunătățiri în acest domeniu. Marile lor capacități mintale le permit să fie interesați simultan de multe domenii. În luna noiembrie, trebuie mai întâi să vă concentrați pe ce este mai important și să luați lucrurile pe rând.

Rac: Fiind sub influența Lunii, acești nativi sunt atașați de trecut. Sunt preocupați de lucruri deja cunoscute. Luna aceasta aveți dorința de a explora natura relațiilor de familie. În această lună, trebuie să diminuați și, în cele din urmă, să anihilați tendința spre posesivitate. Trebuie să extindeți foarte dragul concept de familie, pe care îl dețineți.

Leu: Nativii Lei au dezvoltat un ego foarte puternic în timpul vieții lor trecute în care au deținut funcții înalte în arena politică sau artistică. Acesta este motivul pentru care încercați din nou să fiți în centrul atenției. În luna noiembrie trebuie să învățați să vă exercitați puterea într-o direcție pozitivă, în mod protector, exprimând generozitate și altruism.

Fecioară: Nativii Fecioară au, cu siguranță, o experiență de egoism din trecut. Din acest motiv, ar trebui să dezvoltați și calități precum renunțarea, disciplina și serviciul altruist dedicat în folosul altora în această viață. Luna noiembrie este perfectă pentru a începe servicii de caritate.

Balanță: Balanțele își propun să recâștige o stare de armonie și dreptate socială, permițându-le să se manifeste pe deplin în jurul lor. Acest lucru indică faptul că au trăit cel puțin o existență marcată de efortul de a asigura o căsnicie fericită ca un cuplu iubitor și intim.

Scorpion: Acești nativi au atins un punct critic pe calea lor karmică. În trecut, uneori au abuzat de marea putere asupra altora pe care o dețineau. Fiind foarte curajoși, sunt înzestrați cu o memorie subconștientă excelentă. În luna noiembrie, ar trebui să profitați de aceste calități și să vă concentrați mai mult pe partea profesională.

Săgetător: Acești nativi explorează adesea înălțimi spirituale și aspiră să răspândească bucurie și entuziasm în jurul lor. În general, tindeți să trăiți fără limite și probabil veți avea o existență agitată. Luna aceasta trebuie să învățați să vă controlați mai bine gândurile și cuvintele, pentru că fără să intenționați, îi răniți pe cei din jur.

Capricorn: Nativii din Capricorn s-au implicat mult din ei în satisfacerea ambiției personale în viețile trecute. Astfel, sunt excesiv de preocupați de sfera materială. Luna aceasta vă construiți visul cărămidă cu cărămidă, deoarece un edificiu poate atinge înălțimea numai dacă fundația este foarte bine stabilită…

Vărsător: Vărsătorii au trăit în vremuri istorice în care libertatea și fraternitatea erau prețuite cu înțelepciune. Conceptul lor de iubire este aproape întotdeauna atemporal. Cu toate acestea, adesea îi uită pe cei mai apropiați de ei. Prin urmare, în luna noiembrie ar trebui să acordați mai multă atenție familiei și celor din jur…

Pești: Nativii Pești par a fi încărcați cu „îndatoriri karmice” supărătoare, iar în general acesta este motivul pentru care aleg să ducă o viață dificilă, pentru a compensa erorile comise în trecut. Armonizarea lunii noiembrie se va realiza doar prin gândire pozitivă sau prin compasiune pentru cei din jurul dumneavoastră.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..