Home Horoscop saptamanal Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019: nativii Pesti sunt schimbatori

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019: nativii Pesti sunt schimbatori

de Clair
Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019: Această săptămână nouă este un prag nou pe care, dacă nativii din toate zodiile reușesc să îl treacă, se vor bucura de satisfacții nenumărate: fie roadele și satisfacțiile muncii, fie cu totul altele, dintr-o sferă opusă. Prin urmare, principiul după care funcționează această săptămână este acela că, pentru a face ceea ce îți place, trebuie ca mai întâi să faci ceea ce nu îți place.

În aceeași situație se regăsesc nativii Berbec, personalități complexe, dar determinate să muncească oricât este nevoie pentru a privi în urmă cu mândria lucrului bine făcut, nativii Fecioară sunt „pansamente mobile” pentru apropiați deoarece reușesc prin vorbe și simpla prezență să alunge norii din viața lor, iar nativii Leu, veritabilii lideri ai zodiacului, nutresc o determinare care îi influențează până și pe cei din jur.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Berbec

S-ar putea crede despre nativii Berbec că sunt ființe a căror mândrie le întrece pe toate însă nu este chiar așa. Un motiv în plus pentru a contrazice această teorie este activitatea din această săptămână. Poziționați în orice etapă a unei profesii, în slujba cuiva sau având persoane în slujbă, Berbecii muncesc datorită satisfacției oferite de calitatea muncii lor.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Taur

Această nouă săptămână este o etapă premergătoare altora mult mai complexe. Dat fiind acest aspect, nativii Taur aleg fie să-și încarce bateriile în decursul acestei săptămâni odihnindu-se sau relaxându-se, fie să-și planifice, impropriu spus, viitorul.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Gemeni

Nici bine nu s-a terminat weekendul că nativii Gemeni se gândesc cum să-l petreacă pe următorul. Nu este nimic greșit în asta. Datorită acestui gând, Gemenii conștientizează că muncind vor reuși să ajungă mai aproape de weekend și se vor distra cu mai mult patos având siguranța zilei de mâine.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Rac

În decursul acestei săptămâni, nativii Rac vor fi tentați să își planifice o vacanță. Este un gând bun deoarece știm cu toții că planificările timpurii sunt adesea secretul succesului și în perfect acord cu personalitatea acestora, le oferă răgazul de a pune cap la cap un „plan de bătaie”.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Leu

Ce este drept este faptul că liderii se nasc sub semnul zodiacal al Leului. Determinarea cu care aceștia muncesc și calitatea cu care duc la bun sfârșit orice sarcină îi inspiră și pe cei din jurul lor să facă la fel. Din acest motiv cred că cea mai mare parte dintre noi și-ar dori drept lider un nativ Leu.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Fecioară

Natvii Fecioară sunt veritabile „pansamente ambulante” pentru suflet, grație delicateții acestora în relație cu cei din jur. În această săptămână, vor fi consolarea celor aflați în nevoie. Activitatea astrologică îi pune în situația de a oferi sfaturi potrivite și a alunga norii negri care s-au strâns de mult în viața unora dintre apropiații acestora.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Balanță

Între o săptămână liniștită, lipsită de prea multă bătaie de cap, și aceasta, care se anunță una suprasolicitantă, nativii Balanță își caută echilibrul. Astrologii vă recomandă să luați lucrurile pas cu pas deoarece doar astfel puteți face față cu brio.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Scorpion

Abilitățile de comunicare ale nativilor Scorpion fie întăresc relațiile cu apropiații acestora, fie îi proiectează pe drumul spre succes. Este posibil ca în decursul acestei săptămâni cineva să vă remarce datorită acestor abilități, o persoană capabilă să vă influențeze într-un mare fel cariera profesională ori chiar întreaga viață.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Săgetător

În decursul acestei săptămâni, gândul vă va sta doar la persoana iubită. Nu este un lucru rău, ba chiar deloc, atât timp cât poate constitui o motivație și poate influența calitatea muncii dumneavoastră. Se pare că aspirațiile dumneavoastră de a impresiona persoana iubită cu activitatea dumneavoastră profesională au un răspuns pozitiv.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Capricorn

Noblețea de care dau dovadă până și în activitatea profesională nativii Capricorn influențează până și Universul să conspire pentru ei. În această săptămână, apetitul profesional al acestora îi va motiva parcă și pe cei din jur să muncească pentru visurile lor.

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Vărsător

Vizionarii zodiacului, Vărsătorii, s-au desprins de mult de spontaneitate. Astfel, începând cu această săptămână nouă se vor afla în poziția oamenilor care își planifică timpul, cheltuielile și sarcinile, pentru a avea rezultatele scontate…

Horoscop saptamanal 10-16 Iunie 2019 Pești

Nativii Pești sunt schimbători, aspect dat de dualitatea acestora. Aflați în pragul acestui nou început de săptămână, aceștia și-au propus să se comporte precum persoanele apropiate lor și, implicit, să muncească la fel de mult.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..