Home Horoscop saptamanal Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019: Taurii se vor bucura de roadele muncii lor

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019: Taurii se vor bucura de roadele muncii lor

de Clair
Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019: Orice nouă săptămână poate fi un nou început care vă poate aduce mai aproape de îndeplinirea unor idealuri, iar dacă vă înarmați cu motivația necesară, veți putea valorifica acest timp prețios în favoarea dumneavoastră. Astfel, dând o miză acestui timp, el poate constitui doar liantul care vă aduce mai aproape de obiectivul stabilit.

Această săptămână nouă îi încarcă pe nativii Vărsător cu o doză de motivație suficientă cât să pună pe picioare acțiuni și proiecte ambițioase, le oferă nativilor Fecioară un prilej să se aprecieze mai mult și îi găsește pe nativii Săgetători într-o formă profesională de zile mari. Iată cum va decurge săptămâna ce urmează din perspectiva zodiei tale!

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Berbec

Această săptămână este, pentru Berbeci, una destul de ocupată. Acest fapt se datorează intențiilor acestora de a redecora sau de a se ocupa de câteva sarcini casnice în plus pe lângă cele de la serviciu. Cu toate acestea însă vor reuși să finalizeze tot ce și-au propus.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Taur

În această săptămână, nativii Taur se vor bucura de roadele muncii lor. Cu alte cuvinte, există posibilitatea unei avansări sau de a primi chiar un post de conducere ca urmare a unei activități profesionale ireproșabile.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Gemeni

Începutul acestei săptămâni noi se concentrează în jurul unor cheltuieli pe care nativii Gemeni le au de făcut. În urma acestor cheltuieli le rămâne datoria de a rectifica și recalcula bugetul.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Rac

Noua săptămână este oportună pentru organizarea unor excursii împreună cu familia pentru Raci. Dispuneți de creativitate, aspect care poate contribui la alegerea unor destinații frumoase și planificarea unui itinerariu detaliat.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Leu

Pe parcursul acestei săptămâni noi se anunță satisfacții multiple din punct de vedere sentimental. Persoana iubită își îndreaptă toată atenția către dumneavoastră, întorcându-vă toate sentimentele de afecțiune, precum și sprijinul acordat la rândul dumnevoastră până acum.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Fecioară

În ceea ce privește noua săptămână a nativilor Fecioară, este considerată ca fiind un mijloc de conștientizarea a calităților pe care le dețin și este și un prilej de schimbare. Așadar, pe parcursul acestei săptămâni vă veți aprecia mai mult și vă veți răsfăța cu câteva lucruri pe care vi le doreați de multă vreme.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Balanță

Începutul acestei săptămâni anunță oportunități noi de profit pentru Balanțe. În decursul acestei săptămâni este posibil să primiți oferte din partea unor alte firme care vă pot mări considerabil profitul.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Scorpion

În urma unei perioade solicitante din punct de vedere profesional, nativii Scorpion decid să-și rezerve această săptămână unor activități de relaxare și odihnă pentru a putea da randament la muncă în perioada următoare.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Săgetător

Această săptămână îi găsește pe nativii Săgetător în centrul acțiunii, lucru datorat formei profesionale de zile mari. Miza economică însoțită de o motivație de calitate oferită din partea celor dragi fac casă bună împreună și planează asupra întregii săptămâni.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Capricorn

Pe tot parcursul acestei săptămâni, nativii Capricorn se vor ocupa de activitățile pe care cu grijă și le-au organizat din weekend cu scopul de a-și eficientiza cât mai mult programul.

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Vărsător

Începutul noii săptămâni reușește să îi încarce calitativ pe nativii Vărsător cu energie pozitivă și motivație suficiente cât să-și concentreze toate resursele temporale, fizice și psihice pe sarcinile pe care le au de făcut și să le ducă la bun sfârșit…

Horoscop saptamanal 13-19 Mai 2019 Pești

Săptămâna aceasta îi găsește pe nativii Pești în acord total cu ritmul de activitate, un ritm ce este drept, ușor alert. Cu toate acestea, nativii Pești sunt personalități ambițioase și reușesc să facă față cu succes tuturor îndeletnicirilor pe care le au de făcut.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..