Home Horoscop saptamanal Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019: cuvantul de ordine al acestei saptamani este „satisfactie”

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019: cuvantul de ordine al acestei saptamani este „satisfactie”

de Clair
Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019: Cuvântul de ordine al acestei săptămâni este „satisfacție”, cuvânt care, de asemenea, ar trebui să fie și motivația impetuos necesară pentru a face lucrurile într-un mod cât mai de calitate posibil. Cu alte cuvinte, satisfacția lucrului bine făcut este elementul care pune în mișcare și stabilește ritmul acestei săptămâni.

Activitatea astrologică favorizează pe deplin activitatea profesională în special a nativilor Scorpion, care, ajutați de abilitățile de comunicare, se înscriu în proiecte mărețe, forma creativă în care se află îi ajută pe nativii Leu să facă schimbări remarcabile, iar nativii Berbeci, competitivi precum se știu, reușesc să obțină un lucru pe care și-l doreau de multă vreme. Iată care sunt activitățile dictate de astre în această săptămână, în funcție de zodia dumneavoastră!

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Berbec

Săptămâna aceasta este cea în care activitatea profesională a nativilor Berbec cunoaște apogeul. Acest lucru se datorează eforturilor dumneavoastră de a munci cu simț de răspundere și competivității de care dați dovadă.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Taur

Săptămâna aceasta este începutul drumului spre un obiectiv ambițios al nativilor Taur. Se recomandă să vă înarmați cu motivație și să păstrați în permanență în orizontul mentalității ideea de la care ați pornit pentru a ajunge la succes fără a avea fluctuații ale calității muncii.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Gemeni

Nativii Gemeni sunt preocupați de persoana iubită. Un moment deosebit precum o aniversare poate fi motivul pentru care insistați să vă canalizați întreg timpul și resursele pentru a-i oferi un moment demn de a fi păstrat în memorie.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Rac

Pe tot parcursul acestei săptămâni, naivii Rac se vor găsi într-o formă creativă care le permite să pună pe picioare proiecte care necesită o atenție sporită la detalii și al căror succes depinde de originalitatea acestora.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Leu

În această săptămână nativii Leu se vor afla în mijlocul unor scurte deplasări în interes de serviciu. Cu toate acestea, este un prilej prin care puteți vizita locuri în care nu ați mai fost.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Fecioară

Nativii Fecioară își concentrează întreaga atenție pe bunăstarea familiei în această săptămână. Din acest motiv, veți simți nevoia să-i ajutați pe apropiații dumneavoastră să-și rezolve o mare parte din sarcinile pentru care nu găsesc timp.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Balanță

Asupra acestei săptămâni a nativilor Balanță planează armonia și liniștea. Intimitatea familiei și sprijinul acesteia vă încarcă cu energie pozitivă care are menirea de a vă motiva să vă depășiți limitele profesionale.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Scorpion

Abilitățile de comunicare ale nativilor Scorpion din această săptămână le oferă posibilitatea încheierii unor parteneriate de succes cu oameni influenți. Mulțumită acestor abilități persuasive vor primi numeroase propuneri de a participa la proiecte importante.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Săgetător

În decursul acestei săptămâni activitatea profesională vă este favorizată din punct de vedere astral, iar datorită acestui aspect vă simțiți pe deplin motivați să depășiți bariere din punct de vedere profesional.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Capricorn

Astrologii vă recomandă ca în această săptămână să manifestați maximă prudență în contextul relațiilor interpersonale și să vă feriți de a intra în discuții polemice.

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Vărsător

În această săptămână, nativii Vărsător sunt preocupați de gestionarea bugetului, deoarece aceștia sunt pe care să facă achiziții însemnate și au nevoie să știe exact de ce resurse dispun…

Horoscop saptamanal 20-26 Mai 2019 Pești

Săptămâna nativilor Pești este guvernată de schimbări empirice care pot consta în schimbări ale stilului alimentar sau vestimentar ori orientarea către un nou domeniu de activitate mai ofertant.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..