Home Horoscop zilnic Horoscop zilnic 9 Mai 2019: nativii zodiei Fecioară traversează o perioadă dificilă

Horoscop zilnic 9 Mai 2019: nativii zodiei Fecioară traversează o perioadă dificilă

de admin
Horoscop zilnic 9 Mai 2019

Horoscop zilnic 9 Mai 2019: Capricornii vor urma cu atenție planul prestabilit de acasă, nativii zodiei Vărsător vor dori să iasă din cotidian, potrivit horoscop zilnic 9 Mai 2019, iar nativii zodiei Pești își doresc să participe la activități de grup.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Berbec

 • Nativii zodiei Berbec se vor bucura de o zi excelentă pe planul comunicării, se vor exprima mult mai clar și își vor spune punctele de vedere acolo unde este necesar. În această zi Berbecii vor petrece timp în aer liber, pentru a se simți în formă.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Taur

 • Nativii zodiei Taur vor căuta să termine toate proiectele în care s-au implicat, pentru a putea petrece mai mult timp cu persoana iubită. Nativii zodiei Taur doresc să-și consolideze relația de cuplu, deoarece consideră că lipsește o mică zală din întregul lanț al relației lor.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Gemeni

 • Nativii zodiei Gemeni vor fi foarte creativi în această zi, vor discuta probleme financiare cu membrii familiei lor și vor cădea la un consens pentru rezolvarea acestora. Cei născuți sub semnul zodiei Gemeni se vor bucura de foarte multă atenție din parte prietenilor apropiați, cu care este posibil să aibă o întâlnire spre după-amiază.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Rac

 • Cei născuți sub semnul Racului doresc să își petreacă ziua alături de persoana iubită, să redecoreze locuința sau chiar să iasă la o plimbare în aer liber. Nativii zodiei Rac doresc ca în această zi să stea departe de problemele de zi cu zi.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Leu

 • Nativii zodiei Leu doresc să-și experimenteze sentimentele; dacă simțeau ceva pentru o anumită persoană, acum este momentul să recunoască acest fapt și să spună persoanei în cauză. Astfel, se pot lega noi relații de cuplu sau chiar de amiciție.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Fecioară

 • Nativii zodiei Fecioară traversează o perioadă dificilă în ceea ce privește venitul financiar însă astăzi este o zi bună pentru a găsi o soluția la această problemă care nu le dă pace de ceva timp încoace.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Balanță

 • Balanțele doresc să realizeze schimbări în ceea ce privește locuința lor, se vor pune de acord cu partenerul de cuplu pentru achiziționarea unui nou obiect de mobilă sau chiar pentru zugrăvirea unei anumite camere.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Scorpion

 • Scorpionii sunt plini de energie, acest fapt făcându-i să își dorească să înceapă proiecte noi, să își asume responsabilități noi, fiind foarte încrezători în forțele proprii. Datorită farmecului lor și a seriozității de care dau dovadă, există posibilitatea să fie promovați la locul de muncă.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Săgetător

 • Săgetătorii își vor asculta intuiția atunci când vor trebui să ia anumite decizii pe parcursul acestei zile. Vor petrece seara alături de persoana iubită sau în compania unor persoane foarte apropiate, în preajma cărora se vor relaxa.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Capricorn

 • Nativii zodiei Capricorn nu se vor abate în această zi de la planul lor din agendă, sunt hotărâți să îl ducă la final și să culeagă roadele muncii lor de până acum. Nativii zodiei Capricorn au o rezervă de energie impresionantă, astfel încât par plini de energie oricât de mult ar avea de muncit.

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Vărsător

 • Nativii zodiei Vărsător sunt hotărâți să alunge rutina zilnică din viețile lor, astfel încât în această zi doresc să facă activități noi, pentru a se putea destinde…

Horoscop zilnic 9 Mai 2019 Pești

 • Nativii zodiei Pești vor alege în această zi activitățile de grup care să le aducă beneficii spirituale, doresc să petreacă timp împreună cu prietenii și să se afle în centrul grupului.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies