Home Compatibilitate zodii HOROSCOPUL CARE TE AJUTA: Cum treci peste perioada de criza in functie de zodie

HOROSCOPUL CARE TE AJUTA: Cum treci peste perioada de criza in functie de zodie

de Arseni Ana
Cum treci peste perioada de criza in functie de zodie

Fiecare persoană în parte trece prin momente dificile, prin crize existențiale pe care trebuie să știe cum să le gestioneze. Cum treci peste perioada de criză depinde de fiecare zodie în parte.

Berbec – Când Berbecii trec printr-o perioadă de criză existențială, chiar dacă își doresc să aibă un moment de respiro în care să mediteze asupra propriilor gânduri și sentimente, sunt conștienți că mai bine pentru ei ar fi să înceapă procesul de schimbare. Pentru a depăși criza, au totuși nevoie și de distracție.

Taur – Taurii pot fi foarte răbdători atunci când vine vorba de depășirea unor perioade de criză. Atunci când vine vorba de depășirea unei crize, nativii trebuie să se comporte ca un apicultor: să se acopere cu responsabilitate și să știe când să se retragă pentru a nu fi înțepat.

Gemeni – Pentru a putea depăși o criză, Gemenii trebuie să apeleze la calitățile lor excepționale, și anume, la arta vorbirii. Aceștia trebuie să intre în contact cu persoanele potrivite, pentru că ei depășesc criza doar în colaborare cu alte persoane.

Rac – Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci pentru a depăși o criză este să înțelegi că ai nevoie de iubirea și sprijinul celorlalți, la fel cum ei au nevoie de asta din partea ta. Mai mult decât atât, nu trebuie să renunți la a îți asculta vocea interioară, cea care îți spune întotdeauna adevărul, dar pe care nu o asculți întotdeauna.

Leu – Poate fi destul de dificil pentru Lei să facă față problemelor, pentru că nu suportă să nu le iasă lucrurile așa cum vor ei. Ca să poți depăși criza cu succes trebuie să îți imaginezi viața ca pe o scenă a cărei actor principal ești tu.

Fecioară – Aceștia depășesc o criză dacă trasează un plan de acțiune foarte bine pus la punct și pe care să îl respecte cu sfințenie. Trebuie să lase loc și distracțiilor pentru că nu pot depăși criza fără să zâmbească.

Balanță – Depășirea crizei se realizează în cazul Balanței doar dacă reușesc să atingă echilibrul pierdut. E necesar să poată accepta păreri pro și contra, să rămână raționali și cu picioarele pe pământ, iar orice criză va fi doar o amintire.

Scorpion – Fiind foarte încrezători în propria persoană, orice criză poate fi depășită. Tot ce trebuie să faci este să îți urmezi instinctul, pentru că el te va conduce către cele mai bune soluții.

Săgetător – Săgetătorii riscă să se piardă pe ei înșiși dacă rămân blocați în probleme. Ei vor depăși criza doar dacă se vor situa în exteriorul ei, dacă vor privi totul din altă perspectivă. Tot ce trebuie să facă este să caute răspunsuri în altă parte.

Capricorn – Nativii în Capricorn vor depăși criza doar dacă vor rămâne vigilenți, dacă nu se vor lăsa înșelați de aparențe. Rămâi focalizat pe ideile tale, pentru că ești înconjurat de oameni răi care vor încerca să îți adâncească criza.

Vărsător – Virtutea lor cea mai mare este gândirea creativă, cea care ii ajută să facă față problemelor. Trebuie să vadă problemele cu ochii lor creativi și originali, iar depășirea crizei se va realiza ca prin magie…

Pești – Lucrul pe care îl pot face pentru a depăși criza este să se țină cu dinții de forța lor interioară. Fie că apelează la meditație, la credința în divinitate sau la creativitate, conexiunea cu vocea interioară mereu îi va ajuta să depășească orice criză.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..