Home Horoscop lunar Horoscopul dragoste Octombrie 2023

Horoscopul dragoste Octombrie 2023

de Clair
Horoscopul dragostei pentru luna Octombrie

Un octombrie cu multe gânduri personale ținute pentru sine. Săgetătorii devin sarcastici, pentru a nu da explicații.

Scorpionii efectiv refuză să vorbească, Capricornii se retrag în muncă, iar Taurii se macină în sufletul lor, conform previziunilor astrale pentru octombrie în planul sentimental.

Berbec

            Dacă alegi să disimulezi pentru binele relației și al partenerului de viață, e indicat să faci lucrul acesta cât mai curat și natural. Ai grijă că și excesele, oricât de bune ar fi ele, se simt și pot ridica semne de întrebare.

Taur

            Ai niște probleme pe care consideri că nu e cazul să le discuți cu persoana iubită, ca să nu o îngrijorezi și pe ea. Te sfătuiesc să faci tot ce poți ca să nu transmiți mai departe îngrijorarea, pentru că imediat o va simți.

Gemeni

            Oameni care vor să te vadă suferind îți vor spune tot felul de lucruri acide și vor căuta să te asigure că unele minciuni sunt adevărate. Partenerul tău apare dintr-odată în altă lumină și, ca să nu te cerți cu el, preferi să te retragi în creație și muncă.

Rac

            Cu toate că ești extrem de sensibil și ai face orice pentru bunul mers al relației și liniștea în doi, în octombrie te simți obosit și ai nevoie de dovezi de afecțiune pe care nu le primești. Din acest motiv te retragi puțin, ca să-ți pedepsești partenerul.

Leu

            Poate este din cauza vremii de afară, poate ceva ce nu conștientizezi te-a deranjat; cert este că simți nevoia de singurătate și de gânduri lăsate să curgă în voie de la sine. Persoana iubită consideră că a greșit și va insista să îi spui ce ai.

Fecioară

            Este una dintre acele lungi perioade în care te frămânți mult și vrei să găsești singur soluția cea mai bună pentru toate. Partenerul de viață deja te cunoaște și nu se va mai îngrijora de starea ta, dar nici bine nu îi pică.

Balanță

            Ai unele încercări de a cere sfatul partenerului de viață referitor la o anumită situație prin care treci, dar ajungeți destul de repede la certuri, așa că preferi să te închizi și să nu mai discuți nimic.

Scorpion

            Consideri că soluția la problemele pe care le ai este să nu discuți cu partenerul de viață ca să nu îl faci și pe el să se frământe. În mintea ta are logică ceea ce faci, dar toată tensiunea pe care o transmiți partenerul va considera că vine tocmai din pricina lui.

Săgetător

            Ții gândurile numai pentru tine și nu vrei să le împărtășești cu partenerul de viață, oricât ar încerca să te provoace la o discuție cu cărțile pe față. Din contră, devii sarcastic și reușești să îl faci să se simtă prost.

Capricorn

            În octombrie simți nevoia de a te retrage în lucru și petreci ore, zeci de ore în șir căutând și iar căutând, analizând și încercând. Partenerul de viață se simte, efectiv, vinovat pentru răceala dintre voi.

Vărsător

            Este posibil ca persoana iubită să te fi părăsit sau poate tu ai ieșit din relație. Cu toate că îți spui și ție și prietenilor că ești foarte bine, toți observă să te-ai închis și nu mai accepți ieșirile și sfaturile ca altădată…

Pești

            Momente de cumpănă și de incertitudine ai mai avut, dar ca în acest octombrie parcă niciodată nu te-ai simțit de singur. Și culmea este că partenerul de viață chiar îți e alături. Poate vrei altceva de la omul de lângă tine.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..