Home Compatibilitate zodii Horoscopul dragostei pentru luna Septembrie

Horoscopul dragostei pentru luna Septembrie

de Clair

Luna septembrie vine cu vești importante din punct de vedere sentimental pentru toate zodiile. Berbecii se vor apropia mult mai mult de partenerul de cuplu, Taurii vor rezolva toate conflictele, iar Gemenii vor petrece mai mult timp cu partenerul.

Berbec
Berbecii se vor apropia și mai mult de partenerul de cuplu. Nativii vor reuși să lase frica deoparte și își vor deschide sufletul, lăsând iubirea să pătrundă și mai mult în viața lor.

Taur
Taurii vor rezolva toate conflictele care apăruseră în cuplu. Aceștia vor putea să ajungă la un numitor comun, deoarece vor afla cauza tuturor neînțelegerilor și vor începe să lucreze chiar de acolo.

Gemeni
Gemenii vor petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu și vor recupera toate zilele petrecute separat. Aceștia vor reuși să facă multe activități împreună și să se apropie mult mai tare unul de altul.

Rac
Racii vor aduce în discuție planurile de viitor. Se pare că relația în care se află este una extrem de serioasă, iar nativii vor să facă pasul cel mare, dorind să își petreacă restul vieții alături de partenerul de cuplu actual.

Leu
Leii se vor concentra și asupra relației, după ce au pus mult mai mult accent pe partea profesională. Aceștia și-au dat seama că au neglijat acest aspect și vor să repare lucrurile, așa că vor gândi câteva activități pentru o zi întreagă.

Fecioară
Fecioarele se vor bucura de atenția partenerului de cuplu. Acesta va fi lângă ele și le va răsfăța cum poate el mai bine, spre marea fericire a nativelor.

Balanță
Balanțele își vor face curaj și vor cere o întâlnire persoanei pe care o simpatizează. Nativii vor încerca să intre în grațiile persoanei respective și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a face o impresie bună.

Scorpion
Scorpionii vor primi foarte multe complimente, surprize, foarte multe atenție și iubire din partea partenerului de viață. Nativii vor fi iubiți și apreciați exact așa cum merită și direct proporțional cu implicarea lor în relație.

Săgetător
Săgetătorii se vor muta alături de partenerul de cuplu. Relația este una foarte serioasă, implicarea vine din partea ambilor parteneri și vor decide că este momentul perfect pentru a face acest pas.

Capricorn
Capricornii vor relua legătura cu o persoană cu care nu au mai vorbit de ceva timp și vor reuși să înfiripe o frumoasă poveste de dragoste. Nativii vor începe să aibă sentimente pentru persoana respectivă și vor lua lucrurile pas cu pas, pentru ca totul să meargă bine.

Vărsător
Vărsătorii vor fi cuceriți iremediabil în luna septembrie. Aceștia le-au picat cu tronc unor persoane la care nici nu se gândeau, dar astrele le vor arăta că lucrurile nu stau mereu așa cum au crezut, ci mult mai bine decât s-ar fi așteptat…

Pești
Nativii Pești vor pleca într-o vacanță alături de persoana iubită și vor reuși să consolideze relația mult mai mult. Partenerii se vor apropia mult mai mult, vor rezolva toate conflictele dintre ei și vor face lucrurile să meargă ca pe roate.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..