Home Compatibilitate zodii Horoscopul Iubirii pentru luna Mai! Vărsătorii vor face pasul cel mare

Horoscopul Iubirii pentru luna Mai! Vărsătorii vor face pasul cel mare

de Clair
Horoscopul Iubirii pentru luna Mai

„Adrenalina” este cuvântul-cheie pentru majoritatea zodiilor în luna mai, pe planul sentimental. Leii renunță la planurile personale. Racii se transformă în adevărați detectivi, iar Balanțele fac lucruri pe care nu credeau să le facă vreodată în viață, conform previziunilor astrale pentru luna mai în planul sentimental.

Berbec
Îți vin idei care mai de care mai trăsnite și ai pretenția ca partenerul de viață să se bucure în aceeași măsură ca tine și să fie dispus oricând să facă ceea ce îi propui. Trăiești la cote maxime viața amoroasă.

Taur
Ai inima până în gât pentru că faci anumite lucruri fără ca partenerul de viață să știe. În fond, ele nu sunt grave, nu înșeli și nu minți; este mai mult vorba de o trădare sufletească, de o cochetărie aproape inocentă, care ție îți dă aripi.

Gemeni
Persoana iubită îți face o surpriză de proporții și îți activează sentimente pe care nu credeai că le poți trăi. Te simți în al nouălea cer și ai impresia că povestea ta de dragoste este cu adevărat unică și a depășit limitele normalului.

Rac
Simți că partenerul de viață te înșală și îți propui să mergi până în pânzele albe ca să te convingi dacă este sau nu adevărat. Asta presupune chiar să pleci de la serviciu ca să-l urmărești sau să plătești pe cineva. Luna mai este foarte agitată.

Leu
Dacă ai ajuns tu să renunți la planurile personale pentru a le accepta pe cele ale partenerului, înseamnă că situația este destul de complicată. Ești îndrăgostit la maximum și accepți cu ușurință propunerile pe care persoana iubită ți le face.

Fecioară
Partenerul de viață îți dă emoții pentru că are anumite planuri pe care tu doar le intuiești, dar nu vrea să le discute cu tine deocamdată. Stai cu teamă pentru că el neagă totul, iar tu nu știi dacă e o surpriză plăcută sau dacă se ferește să îți spună ceva.

Balanță
Iată că echilibrul tău și liniștea specifică îți sunt zdravăn clătinate de către persoana iubită și vei fi în situația de a face lucruri absolut trăsnite pe care nu ai fi crezut că ești în stare să le faci vreodată. Adrenalina este la maximum în luna mai.

Scorpion
Ai parte de adrenalină alături de persoana iubită, dar este ceva mai pământesc, în sens că e posibil să te pierzi de un grup cu care călătorești, să rămâi blocat undeva, într-o instituție sau să pierzi un lucru important. Tot farmecul este că sunteți împreună.

Săgetător
Partenerul de viață îți dă de înțeles că și-a pierdut interesul față de tine și devine din ce în ce tot mai distant. Inteligența ta și spiritul de observație te ajută să găsești soluții pentru a depăși impasul prin care trece relația voastră.

Capricorn
Visezi la un lucru care îți face plăcere, dar nu îndrăznești să discuți asta cu partenerul de viață pentru că nu vrei să îl superi. În a doua parte a lunii mai, chiar persoana iubită îți propune să faceți acel lucru, ceea ce ți se pare incredibil de incitant.

Vărsător
Simți că ești îndrăgostit ca în filme și cauți să faci în fiecare zi o bucurie celui de lângă tine. Persoana pe care o iubești rezonează cu sentimentele tale și urmează sa faceți pasul cel mare…

Pești
Intri într-o relație extrem de periculoasă din care nu te vei alege cu nimic bun în final în afară de amintiri frumoase și adrenalină la maximum. Încearcă să nu rănești persoane, să nu transmiți energii negative și să nu îți faci planuri de viitor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..