Home Compatibilitate zodii Horoscopul pentru Crăciun și Revelion. Descoperă horoscopul special de Crăciun și Anul Nou

Horoscopul pentru Crăciun și Revelion. Descoperă horoscopul special de Crăciun și Anul Nou

de Arseni Ana
Horoscopul pentru Crăciun și Revelion. Descoperă horoscopul special de Crăciun și Anul Nou

Crăciunul și Revelionul ne bat la ușă. Chiar dacă mai avem mai puțin de o lună și trecem în noul an, iar perioada aceasta este dedicată pregătirilor, asta nu înseamnă că astrele vor lua o pauză, iar nimic notabil nu se va mai întâmpla.

Haideți să vedem împreună ce are rezervat fiecare zodie și prin ce trebuie să treacă de Crăciun, dar și de Revelion!

Berbec

Luna decembrie este o perioadă a conștientizării. Vei fi foarte prinsă cu tot ceea ce înseamnă pregătiri și vei avea nevoie de ceva ajutor. Acela va fi momentul perfect în care vei vedea cine te ajută, cui îi pasă de tine și cine te caută pentru a-ți face o urare sau a te întreba dacă ai nevoie de ceva.

Vei realiza, cu părere de rău însă, că multe persoane pe care le considerai apropiate nu sunt chiar așa cum credeai și vei pune punct multor relații.

Taur

A fost un an încărcat, un an cu de toate și ai nevoie de pauză. Crăciunul și Revelionul alcătuiesc perioada perfectă pentru a-ți găsi echilibrul. Vei lăsa toate grijile și toate pregătirile în seama celorlalți, iar tu vei începe să faci ceva pentru a-ți face bine.

Fie că vorbim de terapie de grup, yoga, ședințe de relaxare sau chiar de meditații acasă, acestea vor avea un efect benefic asupra ta.

Gemeni

Profită de perioada ce urmează și observă, cu ajutorul sărbătorilor, care sunt oamenii cărora le pasă de tine cu adevărat. Vei vedea că mulți dintre ei stau cu tine pentru că pot beneficia de anumite lucruri, nu pentru că aveți lucruri în comun sau ce să discutați.

Urările ce vor veni de Crăciun și de Revelion, dar și cadourile pe care le vei primi vor vorbi de la sine.

Rac

Vei învăța să iei atitudine atunci când vei vedea că cei din jurul tău nu vor ține cont și de ceea ce spui tu.

Ai foarte multe idei bune și vrei să le pui în aplicare, dar cei din jur nu îți acordă atenție. Ai idei minunate legate de cadouri, de așezarea mesei sau de micile pregătiri pentru sărbători, dar unele persoane nici nu îți vor acorda atenție, lucru ce te va face să te enervezi și să iei atitudine.

Leu

Vei avea parte de o perioadă minunată. Vei petrece foarte mult timp cu persoanele dragi și vei recupera timpul pe care l-ai dedicat locului de muncă.

Te vei juca împreună cu ce mici, îți vei aduce aminte de copilărie și de anii în care făceai fel și fel de lucruri, te vei reîntâlni cu persoanele pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Vei avea parte de surprize frumoase și te vei simți minunat.

Fecioară

Îți vei recăpăta echilibrul pe care l-ai avut acum ceva vreme, dar pe care l-ai pierdut din cauza stresului. Te-ai implicat mult prea mult în treburile casnice și la locul de muncă și ai uitat să îți mai acorzi puțin timp și ție însăți.

Nu ai mai fost atentă la nevoile tale, ai devenit foarte agitată și împrăștiată, însă odată cu venirea Crăciunului, vei simți magia sa și vei fi iar ca înainte.

Balanță

Profită de săptămâna Crăciunului și a Revelionului și fă ceea ce îți place! Ieși cu familia, cu prietenii, gătește, pleacă într-o vacanță scurtă. Desprinde-te de toată agitația care a pus stăpânire pe tine în ultima perioadă și repune-te pe picioare!

Ai nevoie de câteva zile de relaxare, iar săptămâna cu pricina este perioada perfectă. Măcar o săptămână renunță în a mai face lucrurile care nu îți plac și axează-te pe cele care te fac fericită!

Scorpion

Te vei răsfăța din plin în perioada ce urmează. Îți vei acorda timpul de care aveai nevoie și te vei concentra asupra ta. Te vei recompensa pentru toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă și îți vei satisface micile plăceri, deoarece meriți.

Crăciunul, dar și Revelionul vor reprezenta pentru tine perioade de liniștire, răsfățare și recompensare a propriei munci.

Săgetător

Vei avea parte de o surpriză uriașă în acea perioadă: fie vei fi cerută de soție, fie vei afla că un copil este pe drum sau vei începe o relație nouă. Ceva se va întâmpla și, din punct de vedere amoros, lucrurile vor sta mai bine ca niciodată.

Vei beneficia de sărbători de poveste, pline de iubire și de fericire, vei radia și le vei face viața mai frumoasă și celorlalți.

Capricorn

Capricornii vor trebui să ia o mică pauză. S-au stresat destul anul acesta, iar cea mai bună variantă este să îi lase pe ceilalți să se ocupe. Nu va mai fi nimic în grija lor și nu vor mai trebui să se ocupe de nimic.

Fie vor alege să plece undeva de sărbători, undeva unde și-au dorit de ceva vreme să meargă, ori vor sta liniștiți, acasă, și îi vor urmări pe ceilalți cum își vor bate capul cu masa, rețetele, cadourile.

Vărsător

Îți plac sărbătorile foarte mult și abia aștepți ca această perioadă să vină, iar în săptămâna cu pricina ai tendința de a deveni mai sensibilă și mai orientată către interior. Tocmai din acest motiv, este perioada propice pentru a te gândi la ce vrei să schimbi la tine însăți, la ce vrei să îmbunătățești.

Pești

Vrei ca perioada sărbătorilor să fie una de vis, vrei să fie ceva nou, ceva de care cei dragi nu au mai avut parte până acum și vei reuși să faci acest lucru. Cea mai bună armă a ta este creativitatea…

Nu duci lipsă de așa ceva, ba, din contră. Mereu ai idei noi, originale, îndrăznețe. Fie că vorbim despre cadouri, fie despre rețetele pentru mese ori de decorarea casei, vei da dovadă de multă creativitate, iar toată aprecierea se va îndrepta către tine.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..