Home Horoscop lunar Horoscopul sănătății pentru luna Octombrie. Echilibru și armonie în Octombrie

Horoscopul sănătății pentru luna Octombrie. Echilibru și armonie în Octombrie

de Clair
Horoscopul-sanatatii-pentru-luna-Octombrie

Berbecii sunt nevoiți să urmeze o cură de detoxifiere, Balanțele trebuie să învețe să își mai acorde o pauză din când în când, iar Vărsătorii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a se asigura că sunt sănătoși din punct de vedere clinic în luna octombrie. Află din următorul articol mai multe informații despre starea de sănătate a zodiilor în luna octombrie!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec vor fi nevoiți să apeleze la o cură de detoxifiere în luna Octombrie. În ultima perioadă au neglijat tot ceea ce a ținut de alimentația lor, iar efectele devin tot mai vizibile. Pe lângă kilogramele acumulate, aceștia se simt mereu obosiți și lipsiți de energie. A sosit momentul să facă o schimbare și să elimine toxinele din organism.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Este posibil ca nativii din zodia Taur să se confrunte cu diferite probleme ale pielii în luna aceasta. Este important să nu ignore nici cel mai mic semn ce li se pare în neregulă. Se impune o vizită la medical dermatolog astfel încât acesta să poată prescrie tratamentul adecvat pentru iritații. Chiar dacă nu pare a fi nimic grav, pot apărea complicații în orice moment, iar de la o simplă iritație să se ajungă la o adevărată problemă dermatologică. Încercați să nu neglijați acest aspect.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni trebuie să își stabilească un nou regim alimentar pe care trebuie să îl urmeze cu strictețe. Poate că nu consider acest lucru ca fiind o prioritate, însă timpul trece, iar kilogramele se tot adună. Cel mai grav este că nu pot renunța la mâncarea de tip fast-food. În acest sens, este necesară vizita la un medic nutriționist care le poate propune o serie de alternative la fel de bune la gust, dar care nu le va mai pune în pericol sănătatea. Este un pas important pe care acești nativi trebuie să îl parcurgă în luna octombrie!

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac vor înțelege că nu este suficient să aibă un regim alimentar format din legume și fructe dacă nu reușesc să își ia puțin din timp pentru a realiza câteva exerciții fizice. Lupta cu kilogramele în plus nu este ușoară și nici scurtă. Tocmai de aceea, trebuie să se înarmeze cu răbdare și să fie motivați să ducă la îndeplinire obiectivul pe care și l-au fixat.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar dacă reușesc să fie pozitivi în majoritatea timpului, atunci când trec prin situații neplăcute, nativii din zodia Leu se calmează în prezența persoanelor apropiate. Nu suportă să stea singuri, mai ales în astfel de situații. Astfel se face că sursa lor principală de energie este reprezentată chiar de către prietenii lor, care îi ajută de fiecare dată să capete forțe proaspete.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte serioși și motivați atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor lor, iar dietele nu sunt o excepție. Reușesc să urmeze până și cele mai restrictive regimuri, fără a se plânge. În luna octombrie și-au propus să înceapă să aibă un stil de viață sănătos și plin de energie. Cu motivația și determinarea de care dau dovadă, este imposibil ca cineva să le stea în cale.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță nu se dau bătuți până nu le iese totul perfect. Orice proiect au de dus la îndeplinire trebuie să iasă așa cum aceștia și-au proiectat în minte. Este de apreciat motivația pe care o au însă se pare că aceasta și-a pus amprenta serios asupra stării lor de spirit. Trebuie să aibă mai multă grijă de ei în luna octombrie!

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Toate băuturile reci pe care le-au consumat în ultima perioadă își vor face simțită prezența în luna aceasta. Nativii din zodia Scorpion se vor trezi cu o răceală de toată frumusețea din cauza neglijnței de moment pe care au avut-o. Este necesar să apeleze la un medic, astfel încât gripa să nu se agraveze și mai tare. Nu este plăcut să treci printr-o astfel de experiență, dar asta ar trebui să constituie o lecție pentru ei. Nimeni nu poate avea gijă de sănătatea lor dacă nu o vor face ei, în primul rând.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Anumite deficiențe ale sistemului imunitar îi impiedică pe nativii din zodia Săgetător să realizeze ceea ce își doresc. Au răcit foarte tare și abia se pot mișca din pat. Este necesar ca în această perioadă să consume cât mai multe lichide și să se odihnească suficient, astfel încât să își recapete rapid energia. Aceștia nu pot sta departe de distracție pentru prea mult timp, așa că sunt cât se poate de motivați să se recupereze cât mai repede.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dat fiind faptul că sunt perfecționiști, nativii din zodia Capricorn devin agitați destul de repede atunci când lucrurile nu funcționează așa cum își doresc ei. Pentru a se calma, ei trebuie să își concentreze atenția pe altceva. Astfel, vor uita care a fost motivul pentru care au fost neliniștiți. Stresul trebuie evitat,pe cât posibil, în această lună.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător fac tot ceea ce le stă în putință pentru a se feri de gripă în această lună. Nu sunt străini de vizitele regulate la medic și, de asemenea, sunt dispuși să își facă analizele necesare pentru a se asigura că sunt sănătoși din toate punctele de vedere. Grija pe care acești nativi o acordă sănătății lor trebuie privită ca pe un exemplu demn de urmat…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nimănui nu-i place să se plictisească, dar monotonia de a fi blocat într-o rutină zilnică poate stresa nativii din zodia Pești. Ei sunt curioși și nu își pot stăpâni setea de cunoaștere. Dacă un nativ din această zodie simte că stagnează, călătoria este o modalitate excelentă de a elimina stresul din viața sa și de a se liniști…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..