Home Stiri mondene Ianna Novac, momente de groază la cea de-a doua naștere: „Acei oameni de la acel spital privat nu au…”

Ianna Novac, momente de groază la cea de-a doua naștere: „Acei oameni de la acel spital privat nu au…”

de negriuelena

Ianna Novac, fostă membră a trupei A.S.I.A., a trecut prin momente cumplite, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel sănătos care a primit numele Alexandru.

Artista în vârstă de 36 de ani a povestit în amănunt prin ce a trecut din cauza faptului că anestezia epidurală nu a prins, aceasta simțind pe viu „chinurile facerii”, întrucât a ales să nască natural.

Vedeta a menționat că cei de la spitalul privat la care fusese pentru a naște nu s-au purtat profesional, iar timpul a trecut în defavoarea ei, anestezia epidurală fiindu-i făcută prea târziu, astfel încât nu și-a mai făcut efectul.

„Acei oameni de la acel spital privat nu au făcut faţă, s-au mișcat foarte lent, eu am cerut epidurală, ca să nu simt în totalitate durerea şi au fost mai înceţi.

Am născut ca o eroină, a fost îngrozitor”, a declarat Ianna Novac la Antena Stars.

„Am ajuns la recepție cu dureri de naştere, am spus că e momentul să nasc, mi-au zis să completez dosarul.

Ce să completez dosarul, că am completat când am venit acum o lună, am plătit tot. Acel doctor a coborât în 15 minute, a durat foarte mult, vreo 45 de minute internarea.

Când am ajuns sus, deja venea copilul. Şi epidurala nu a prins, pentru că era foarte târziu.

A fost o naştere memorabilă”, a mai spus frumoasa artistă la Antena Stars…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!