Home Stiri mondene Ianna Novac se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Ianna Novac se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

de negriuelena

Ianna Novac, fostă membră a trupei A.S.I.A., este însărcinată în șapte luni, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. Cu toate că a preferat să țină sarcina ascunsă de ochii lumii, acum a fost de acord să vorbească despre această perioadă extrem de fericită din viața sa și a soțului său, tenorul Octavian Dobrotă.

Cântăreața a dezvăluit în cadrul emisiunii Star Matinal faptul că fetița sa, Erika Maria, în vârstă de cinci ani, a avut un presentiment că va avea un frățior. Frumoasa blondină a povestit despre reacția fetiței sale, dar și în legătură cu evoluția celei de-a doua sarcini, dezvăluind că primele trei luni au fost cu probleme.

„Ne-a zis așa (n.r.: Erika) într-o zi că ea vrea să aibă un frățior pe care să-l cheme Alexandru. Au trecut două zile, eu nu mă simțeam bine, am făcut un test ca să văd dacă Erika nu este un mic Nostradamus. Și am aflat că sunt însărcinată. Frățiorul este foarte dorit, era momentul să mai vină un nou membru al familiei să împlinească dragostea noastră. Eu cu Tavi dintotdeauna am știut cum să-i cheme pe copiii noștri, de pe vremea când nu ne cunoșteam. Asta e când ceva e predestinat. Erika și l-a dorit foarte mult”, a declarat Ianna Novac.

„Noi nu eram porniți neapărat, dar anul acesta s-au mai schimbat lucrurile. Dumnezeu ne-a oferit o binecuvântare, Erika are deja un pic de gelozie. Este total diferită sarcina, primele trei luni au fost foarte dificile. Nu mă simțeam bine deloc, dar mi-am mai revenit. Tot mai simt un pic de oboseală. Așa am înțeles, că bărbații vin greu pe lume. Mai avem două luni și nasc”, a a mai spus aceasta.

„Erika a știut de dinainte că sunt însărcinată, a avut o presimțire. Nu e păcăleală. Ce credeai, că îți spun eu așa, tot? Lora știa. O să avem un băiețel și o să îl cheme Alexandru.

Numele era stabilit de acum 12 ani. Am zis că ne dorim un băiețel pe care să îl cheme Alexandru și o fetiță pe care să o cheme Erika. Suntem în al nouălea cer. Tată de băiețel, că aveți voi o problemă. Să le ducă numele mai departe. Erika e foarte fericită. Îmi pupă burtica încontinuu și mă întreabă când vin cu el acasă”, a mai declarat artista…

Surse: spynews.ro, wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies