Home Stiri mondene Iasmina Halas, la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat vedetei

Iasmina Halas, la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat vedetei

de negriuelena

Iasmina Halas, fosta soție a fotbalistului Cristian Daminuță, a trecut printr-o depresie care o dusese în pragul sinuciderii.

Perioada în care s-a luptat cu depresia a fost cea mai grea din viața ei și a dezvăluit că ajunsese să se gândească să își ia viața.

Iasmina Halas a vorbit despre acest lucru la Star Matinal, precizând că în tot acel timp nu i-a fost nimeni alături în afară de părinți, dar, în cele din urmă, a depășit acea etapă neagră a vieții sale.

„Vreau să plec definitiv din ţară, nu ştiu dacă o să rezist. sunt o persoană dificilă. Vreau să plec la Milano, la verișoara mea. Nu am linişte aici. M-am plictisit şi în Timișoara, şi în Bucureşti. (…)

Peste perioada aceea am trecut, este un subiect închis, toţi avem o perioadă mai neagră în viaţă, în care nu ne mai dorim să trăim.

Până la 24 de ani am trecut prin multe. Sunt foarte răsfățată. Am trecut peste etapa aceasta.

I-am avut alături pe părinţii mei. Persoanele care erau non-stop lângă mine, în momentul când aveam cea mai mare nevoie, s-au cam împrăștiat aşa. I-am avut pe părinţii mei tot timpul alături”, a spus Iasmina Halas.

Aceasta a povestit și faptul că a urmat un tratament pentru depresie.

„În perioada depresiei luam pastile şi dormeam foarte mult. Luam un tratament. Aveam momente când voiam doar întuneric, să nu aud pe nimeni.

Chiar când eram căsătorită aveam momentele astea. Dormeam 20 de ore pe zi. (…) Nici el nu m-a ajutat. Şi el era în depresie, cred că mai mare decât mine.

Nu vreau să comentez”, a mai declarat fosta soție a lui Cristian Daminuță…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!