Home Stiri mondene Iată când ar putea Mihaela Rădulescu să revină la Pro TV!

Iată când ar putea Mihaela Rădulescu să revină la Pro TV!

de Clara

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Pro TV. Emisiunile pe care aceasta le prezintă s-au bucurat de ratinguri foarte mari și, acum, fanii ei așteaptă să o vadă din nou pe micile ecrane.

Conform celor de la click.ro, un nou sezon Masked Singer se pregătește, la fel și un alt sezon al emisiunii Ferma Vedetelor. Cum ambele emisiuni sunt prezentate de Mihaela, este foarte posibil ca și sezoanele următoare să fie tot ale acesteia.

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și coziness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei.

Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”, a spus prezentatoarea pentru cei de la viva.ro.

„Toată populația de «hateri» din România i-a scris lui Felix diverse pe rețelele sociale tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice”, a mai spus prezentatoarea de la PRO TV pentru cei de la ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies