Home Stiri mondene Iată când va începe emisiunea lui Florin Călinescu!

Iată când va începe emisiunea lui Florin Călinescu!

de Clara

Florin Călinescu a semnat cu cei de la Prima TV, iar emisiunea lui va începe în curând. După ce a anunțat că pleacă de la Românii au talent, actorul a schimbat postul de televiziune, spre marea surpriză a tuturor.

Emisiunea se va intitula Florin Călinescu Show și va fi difuzată începând cu data de 19 septembrie, de trei ori pe săptămână, în prime time, conform TV Mania, relatează playtech.ro.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a spus Florin Călinescu în cadrul evenimentului pentru lansarea emisiunilor ce urmează să fie difuzate în toamna aceasta.

„Nu este ușor să pleci de trei ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie. O să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovească prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice”, a spus actorul după ce a părăsit trustul PRO TV.

„Suntem bucuroși și mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulți dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei românești. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea și pe profesionalismul lui. Prima TV a câștigat un plus de experiență prin prezența domnului Călinescu în echipa de top management”, a declarat Adrian Tomșa, relatează cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies