Home Stiri mondene Iată care este boala de care suferă Daniel Pavel!

Iată care este boala de care suferă Daniel Pavel!

de Clara

De când a ajuns în Republica Dominicană pentru filmările show-ului Survivor România, Daniel Pavel se confruntă cu o problemă de sănătate mai puțin comună.

Se pare că soarele arzător și-a spus cuvântul în ceea ce privește vederea sa, iar acesta a dezvoltat o afecțiune numită „Surfer’s Eye” sau „Pterygium”. „Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfer’s Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă, a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi”, a declarat prezentatorul show-ului pentru Kanal D.

Înainte de începerea emisiunii, Daniel spunea că proiectul pe care urma să îl prezinte este o adevărată provocare pentru el și care va veni la pachet cu multe încercări. „Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși”, a mărturisit acesta, conform cancan.ro.

„Însumez undeva la peste 12 ani de presă scrisă, radio live şi TV, preponderent ca redactor-şef, intervievator şi moderator prezentator de infotainment şi evenimente. Înainte de «Survivor România», am fost pentru patru ani şi jumătate redactorul-şef şi omul-cheie al unui proiect media inedit pe piaţa din România, Penny FM.

Este un radio live ce se aude, zilnic, în reţeaua magazinelor Penny de la noi, proiect media pornit din viziunea creativă a management-ului şi alimentat de priceperea mea în a armoniza şi conduce o echipă de oameni de media români la Viena, Austria. Transmisiunile se făceau de acolo pentru că eram integraţi într-o reţea internaţională de jurnalişti specializaţi în media POS (point-of-sale)”, a spus vedeta Kanal D pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies