Home Stiri mondene Iată care este cel mai mare regret al Danei Rogoz!

Iată care este cel mai mare regret al Danei Rogoz!

de Clara

Dana Rogoz este o prezență foarte apreciată în mediul online. Aceasta are o legătură specială cu fanii săi și, de curând, a făcut o declarație neașteptată.

Dana Rogoz se numără printre persoanele care au viața la care au visat încă din copilărie. Aceasta are orice își dorește, are și o familie de care este foarte mândră și care o face foarte fericită, dar are și un mare regret pe care l-a făcut public.

În ultimul timp, Dana a fost mai mult plecată, dar alături de familie. Aceștia călătoresc într-o rulotă, obicei pe care îl au de câțiva ani. Majoritatea timpului au stat la Viscri, sătucul unde aceasta a cumpărat o casă de vacanță. Dana își dorește ca ai săi copii să își petreacă timpul într-un loc liniștit, în mijlocul naturii și la aer curat.

De curând, ea și familia sa au petrecut ceva timp și în Cluj, un loc foarte drag sufletului său. Cu toate acestea, au trebuit să se întoarcă în București, la viața de zi cu zi.

„Ne-am despărțit de Cluj cu greu și am pornit-o încetișor spre București. «Încetișor, zic, pentru că după experiență de la dus, când am făcut tot drumul într-o zi, acum ne-am propus să îl împărțim în două. Așadar, peste noapte am dormit în rulota parcată în curtea unor prieteni din Porumbacu de Sus, cu gândul să explorăm puțin această zona. Iar pe seară vom fi in București”, le-a spus Dana Rogoz celor care o urmăresc.

Dana speră să își fi încărcat bateriile suficient pentru a putea lua toate sarcinile de la capăt, dar și pentru a putea face față stresului și gălăgiei care o așteaptă în Capitală…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies