Home Stiri mondene Iată care este cel mai mare regret al Ralucăi Pastramă! „O să îi strig asta toată viaţa”

Iată care este cel mai mare regret al Ralucăi Pastramă! „O să îi strig asta toată viaţa”

de Clara

După opt ani de căsnicie și după ce au devenit părinții a două fete, Raluca și Pepe au decis să divorțeze. Deși au decis să divorțeze la notar, fără tam-tam, de dragul celor două fetițe, Raluca a recunoscut că are un regret foarte mare care o apasă chiar și după atât timp.

În cadrul unui video postat de Pepe pe YouTube, aceasta a declarat că este foarte supărată din cauza faptului că artisul latino nu a cerut-o niciodată în căsătorie și că aceasta ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase amintiri din viața lor.

„Pepe nu m-a cerut de soție, o să îi strig asta toată viața noastră, că nu m-a cerut de soție… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat Raluca, foarte supărată din cauza acestui lucru.

Cu toate acestea, amândoi au întemeiat o familie frumoasă, despre care Pepe a vorbit cu mândrie, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la perfecte.ro.

„Cu Raluca am o relație frumoasă bazată pe dragoste și respect. Suntem împreună de șapte ani și jumătate și avem o familie minunată. Sunt împlinit!

Consider că atât Rosa, cât și Maria sunt copii extrem de bine educați și echilibrați. Am făcut tot posibilul să fie crescute cu dragoste, să nu le răpesc din copilărie. Amândouă fac activități care țin de muzică, teatru, dans. Ne-am ocupat îndeaproape de educația lor, tocmai de aceea ne-am făcut și grădinița noastră, am făcut-o pentru fete și ne-am ocupat foarte atent de acest lucru.

Fetele, de regulă, trag mai mult la tați. Noi le-am responsabilizat. Raluca stă mai mult timp cu ele, pentru că eu sunt mai mult plecat. Ea este și puțin mai severă, mai atentă, eu nu pot să ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc că eu le răsfăț cel mai tare. Când e vorba de culcare, vor să doarmă cu tăti, eu le adorm de cele mai multe ori când sunt acasă. E greu să fim toți patru în același pat. De multe ori adorm cu mine și, dacă se trezesc și nu mă văd lângă ele, mă pun să le promit că nu mă mai mut în dormitorul meu. S-a întâmplat să le mai iau și cu mine la concertele în aer liber, la probe de sunet, în parc”, declara Pepe anul trecut…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies