Home Stiri mondene Iată care este cel mai mare regret pe care Mihaela Rădulescu îl are!

Iată care este cel mai mare regret pe care Mihaela Rădulescu îl are!

de Buinoschi Andreea

Deși are viața pe care și-a dorit-o mereu, Mihaela Rădulescu nu este fericită pe deplin. Aceasta a vorbit despre cel mai mare regret al său. Aceasta a declarat faptul că i-ar fi plăcut să aibă mai mulți copii. Deși își iubește foarte mult băiatul și ar face orice pentru el, Mihaela a mărturisit că și-ar mai fi dorit un copil sau doi.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mărturisit aceasta, pentru cei de la Libertatea.

În urmă cu mai mult timp, prezentatoarea emisiunii Ferma și-a exprimat dorința de a adopta un copil, dar nici așa nu a reușit să își mărească familia, deoarece a pus cariera pe primul loc destul de des.

Acum ceva timp, Mihaela Rădulescu le-a spus celor de la  Revista Tango cum s-a cunoscut cu Felix, bărbatul cu care se iubește de mai mulți ani. „Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om. Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. Dar el s-a dus după Andreea de la Red Bull și i-a cerut numărul meu, însă ea, așa cum este corect, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Însă Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..