Home Stiri mondene Iată care este decizia anchetatorilor în ceea ce privește dosarul Margheritei de la Clejani!

Iată care este decizia anchetatorilor în ceea ce privește dosarul Margheritei de la Clejani!

de Clara

În urmă cu aproximativ un an, Margherita de la Clejani a produs un accident rutier. Incidentul a fost pus pe seama consumului de substanțe interzise, iar dosarul în care aceasta este cercetată încă nu s-a finalizat.

Potrivit cancan.ro, anchetatorii vor cât mai multe detalii și au cerut o altă expertiză medico-legală, una psihiatrică de data aceasta, iar rezultatul examinării va influența decizia oamenilor legii.

Pe data de 23 mai, la ora 06 dimineața, fata Clejanilor a produs un accident în sectorul 4, pe Bulevardul Gheorghe Șincai. „În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. Nu au rezultat victime”, a anunțat Poliția, conform sursei menționate anterior.

În momentul în care oamenii legii au venit la fața locului, au observat că aceasta avea un comportament ciudat, iar polițiștii au decis să o supună DrugTest-ului, rezultatul fiind unul pozitiv. Margherita a fost dusă la INML, unde i s-au recoltat mai multe probe biologice.

În urma procedurii, specialiștii au ajuns la concluzia că aceasta a consumat un cocktail de substanțe interzise alcătuit din: marijuana, cocaină, opiu și metadonă.

După ce a ieșit din secția de poliție, Margherita a făcut câteva declarații care au șocat pe toată lumea. „Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus artista, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies