Home Stiri mondene Iată care este drama Oanei Cuzino! A trecut prin clipe cumplite

Iată care este drama Oanei Cuzino! A trecut prin clipe cumplite

de Clara

Deși este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase femei din țară, Oana Cuzino nu mai are pe nimeni alături, încă din anul 2014. O dramă foarte mare i-a zguduit întreaga existență.

Mircea Stănescu și Oana s-au întâlnit în a doua jumătate a anilor 1990. Cei doi au decis să își unească destinele chiar în perioada în care Mircea lucra în politică, fiind consilierul a doi prim-miniștri. Cu toate acestea, cei doi au pus punct căsniciei dintre ei foarte repede. În ciuda acestui lucru, fostul soț al Oanei i-a mai păstrat o perioadă numele de familie. În tot acest timp, Mircea a scris și a publicat mai multe cărți legate de domeniul politicii.

În a treia zi de Crăciun, pe data de 27 decembrie 2008, acesta se afla la volanul unui Mercedes, atunci când a provocat un grav accident de mașină. Chiar pe trecerea de pietoni, Mircea a omorât un om, audierea urmând să aibă loc pe 12 ianuarie 2009.

Însă, acesta a decis să își curme viața. S-a sinucis pe data de 5 ianuarie 2009, împușcându-se în cap. Mircea avea doar 39 de ani, dar se pare că divorțul și omorârea unui om au fost două lucruri mult prea greu de suportat pentru el.

După acest incident, Oana Cuzino și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, dar nici această căsnicie nu a avut sorți de izbândă. Aceasta i-a dăruit omului de afaceri Yoav Shtern o fetiță pe nume Naomi. După 12 ani de când au ajuns în fața altarului, cei doi s-au despărțit, însă au rămas prieteni buni, iar scopul lor comun este fericirea micuței lor.

Oana Cuzino este medic primar geriatru și, de asemenea, are doctoratul în științele medicale. Jurnalistă de succes, aceasta are propria emisiune TV, Ce se întâmplă, doctore?, difuzată pe ProTV încă din anul 2002…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies