Home Stiri mondene Iată care este femeia care ar fi intervenit între Dan Bittman și Liliana!

Iată care este femeia care ar fi intervenit între Dan Bittman și Liliana!

de Clara

După 25 de ani de relație, Dan Bittman a decis să pună punct poveștii pe care o avea cu mama copiilor săi, Liliana. Deși oamenii au dat vina pe Monica Odagiu pentru ruptura dintre ei, se pare că adevărul este undeva la jumătate.

Conform celor de la cancan.ro, se pare că Dan Bittman ar fi avut o relație cu Andreea Ilie, femeia de care s-ar fi îndrăgostit până peste cap. Mai mult decât atât, sentimentele ar fi fost reciproce, cu toate că, la acea vreme, Andreea ar fi avut o relație, de fapt, cu Bobby Păunescu.

Mai mult decât atât, Liliana ar fi trecut cu vederea acest incident, deoarece ar fi considerat că este ceva pasager, un lucru de moment. Se pare că, în timp, și alte lucruri s-ar fi adunat și, când paharul s-a umplut, Liliana ar fi decis să rupă relația cu artistul Dan Bittman.

Cei doi nu au fost căsătoriți, deoarece nu au considerat că un act ar avea vreo valoare, iar despre acest lucru au făcut amândoi câteva declarații.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând, nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia… Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi, cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, spunea artistul în urmă cu mai mult timp.

„Nu vedem verighetă, pentru că, într-un fel, mie mi se pare că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil, sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, a declarat și Liliana la acea vreme…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies