Home Stiri mondene Iată care este motivul pentru care Irinel Columbeanu i-a dat voie fiicei sale să plece în America!

Iată care este motivul pentru care Irinel Columbeanu i-a dat voie fiicei sale să plece în America!

de Clara

Falimentul firmelor lui Irinel Columbeanu i-a adus mult mai multe probleme și nu doar legate de sectorul financiar. După pronunțarea divorțului, Monica Gabor a vrut să își ia fiica în America, pentru a locui cu ea, iar fostul om de afaceri și-a dat acordul în această privință.

Irinuca s-a mutat în America de aproximativ doi ani, iar multe persoane și-au dat cu părerea în legătură cu motivele care au dus la plecarea fetei din România. Unii consideră că problemele financiare ale lui Columbeanu i-au adus în acest punct, alții susțin că, de fapt, chiar Irinuca ar fi vrut să plece.

Deși are o relație foarte strânsă cu tatăl ei, iar cei doi vorbesc cât de des pot, Irinel Columbeanu a mărturisit că distanța dintre ei este foarte greu de suportat, dar știe că așa este cel mai bine pentru fiica lui și niciun sacrificiu nu este prea mare pentru binele ei.

În anul 2011, Irinel obținuse custodia fetei sale, dar acesta a decis să i-o lase Monicăi, deoarece și-a dorit ca fata lui să profite de șansa de a duce o viață bună peste hotare. „Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi.

Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a spus acesta, conform viva.ro, în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies