Home Stiri mondene Iată care este noua dietă a Nicoletei Luciu! „În şase zile am dat jos trei kilograme”

Iată care este noua dietă a Nicoletei Luciu! „În şase zile am dat jos trei kilograme”

de negriuelena

Nicoleta Luciu a abordat un stil de viață mai sănătos, după ce a adus pe lume patru copii.

După prima sarcină a slăbit 40 de kilograme într-o lună, iar după cea de-a doua sarcină, când i-a adus pe lume pe tripleți, rămăsese cu 30 de kilograme acumulate, de care s-a tot străduit să scape pe parcursul anilor ce au urmat.

Aceasta a abordat o dietă nouă, de data aceasta bazată în special pe salate, iar cura se pare că o ajută extrem de mult.

Nicoleta Luciu a postat de curând pe conturile sale de socializare, dar și pe blogul său, detalii despre dieta pe care o urmează și alte trucuri pe care le împărtășește admiratoarelor care îi cer sfaturi despre cum să slăbească.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate.

Practic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate.

Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor.

Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observați, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a scris Nicoleta Luciu pe contul său de Instagram.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideți să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie.

Ingredientul-minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, mâncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, a mai scris vedeta.

Aceasta a oferit explicații despre cum trebuie să fie preparate salatele.

„Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te facă fericită când o mănânci. Pune și semințe. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă.

Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur”, a mai scris Nicoleta Luciu.

„Să pui uleiuri. Ce ai prin casă. Două-trei-patru tipuri. Important să nu pui prea mult din fiecare, că iese prea grețoasă salata. Eu sunt pățită.

Mănânci de trei ori pe zi salată cu multe legume și semințe în care pui ce vrei dar pe rând carne, ouă, pește, cartof, mazăre , porumb etc.”, a adăugat aceasta.

„Parcă e mai ușoară dieta când suntem multe”, a conchis  frumoasa brunetă…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies