Home Stiri mondene Iată care este numărul de kilograme pe care Gabriela Prisăcariu l-a luat până acum în sarcină!

Iată care este numărul de kilograme pe care Gabriela Prisăcariu l-a luat până acum în sarcină!

de Clara

Gabriela Prisăcariu se află în ultimul trimestru de sarcină și a împărtășit vestea cu fanii săi. Aceasta, prin intermediul contului de Instagram, a spus atât săptămâna în care se află, cât și numărul de kilograme pe care l-a aluat.

„Luni… 30 de săptămâni… 13 kilograme”, a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, imediat ce va putea, după naștere, partenera lui Dani Oțil se va reapuca de sport și va reveni la forma fizică de la început.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport”, declarase Gabriela pentru click.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies