Home Stiri mondene Iată care este numele din buletin al lui Culiță Sterp!

Iată care este numele din buletin al lui Culiță Sterp!

de Clara

În prezent, Culiță Sterp este unul dintre concurenții emisiunii Survivor. Acesta a devenit cunoscut datorită relației pe care a avut-o cu manelista Carmen de la Sălciua, dar puțină lume știe că numele său real nu este Culiță.

Nicolae Sterp s-a născut în Hațeg și provine dintr-o familie extrem de înstărită. Acesta a terminat colegiul IC Brătianu și a decis să se axeze pe muzică și nu să se implice în afacerea  familiei sale care deținea o turmă de aproximativ 1000 de oi.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potriveşte cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.

Sunt ambiţios, curajos şi duc la bun sfârşit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet şi am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câştig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culiță, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

În prezent, manelistul are o nouă relație și se pregătește pentru a deveni tată. Aceasta a aflat sexul bebelușului tocmai în Republica Dominicană, fiind un moment extrem de emoționant pentru el.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au spus persoane apropiate lui Culiță Sterp pentru cei de la Wowbiz, în urmă cu mai multă vreme.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies